Ο Τόμπσον ζει το δικό του... terminal

Στη Φρανκφούρτη "εγκλωβίστηκε" ο Χόλις Τόμπσον, αφού δεν πρόλαβε την ανταπόκριση για την Αθήνα. Αναζητείται νέα πτήση.

Βάσει προγραμματισμού ο Χόλις Τόμπσον, εκ των νέων ξένων του Ολυμπιακού, θα ήταν στη Αθήνα στις 13:20 της Κυριακής. Για μόνιμη εγκατάσταση και προετοιμασία. Επειδή όμως υπήρξε καθυστέρηση στη μετεπιβίβαση από τις ΗΠΑ, έχασε το αεροπλάνο και "κόλλησε" στο διεθνές αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης ωσότου βρεθεί τρόπος να πετάξει για την Αθήνα.

Ο Χόλις Τόμπσον επρόκειτο να έρθει με πτήση της Lufthansa. Η επόμενη πτήση της ίδιας εταιρίας από τη γερμανική πόλη έρχεται στο "Ελ.Βενιζέλος" στις 17:10, στην οποία και εν τέλει βρέθηκε χώρος για να μπει. Υπήρχε επίσης η βραδινή της Aegean (προσγείωση στις 21:55), αλλά αφού παρουσιάστηκε θέση στην αμέσως επόμενη από τη δική του ο Αμερικανός δεν χρειάστηκε να περιμένει περαιτέρω για ν' αναχωρήσει για τον τελικό προορισμό του.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...