Ομπράντοβιτς για Σλούκα στο Contra.gr: "Είμαι τρελός να απαντήσω;"

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Σλούκα στην Αθήνα, αναχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης από το Ελ. Βενιζέλος για το Βελιγράδι. Το Contra.gr βρέθηκε στο αεροδρόμιο, εντόπισε τον Σέρβο προπονητή της Φενέρμπαχτσε και συνομίλησε μαζί του.

Ομπράντοβιτς για Σλούκα στο Contra.gr: "Είμαι τρελός να απαντήσω;"
Ομπράντοβιτς Σλούκας INTIME SPORTS

To Contra.gr σας αποκάλυψε το παρασκήνιο του ραντεβού του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τον Κώστα Σλούκα, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Χίλτον της Αθήνας την Τρίτη. Ο Σέρβος προπονητής παρέμεινε στην ελληνική πρωτεύουσα μέχρι σήμερα το μεσημέρι και αναχώρησε για το Βελιγράδι με πτήση της "Air Serbia" στις 15:35.

Ο συντάκτης του Contra.gr, Ηλίας Καλλονάς, βρέθηκε στο Ελ. Βενιζέλος, εντόπισε τον Σέρβο προπονητή, ύστερα από το "check in" και συνομίλησε μαζί του, για τον σκοπό της παρουσίας του στην Αθήνα.

Ο Σέρβος τεχνικός ήταν "κουμπωμένος" κι ήταν εμφανές πως δεν είχε διάθεση να αποκαλύψει πολλά στοιχεία για τον σκοπό του ταξιδιού του. Παρόλα αυτά, η απάντηση που έδωσε στην πρώτη ερώτηση αφήνει όλα τα ενδεχόμενα "ανοιχτά", καθώς ήταν ιδιαίτερα αινιγματικός.

-Κύριε Ομπράντοβιτς ποιος ο λόγος που βρεθήκατε στην Αθήνα; Επιβεβαιώνετε πως είχατε συνάντηση τις προηγούμενες ημέρες με τον Κώστα Σλούκα;

-"Πιστεύεις ότι είμαι τρελός για να σου απαντήσω σε αυτή την ερώτηση;".

-Θα επιστρέψετε μετά το ταξίδι σας στην Ελλάδα;

"Αυτή είναι ακόμη μια καλή ερώτηση".

Μετά από την ολιγόλεπτη συζήτησή μας, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μάς αποχαιρέτισε και κατευθύνθηκε προς τα μαγαζιά του αεροδρομίου, ενώ μιλούσε διαρκώς στο τηλέφωνό του. Αξίζει να σημειωθεί πως η θήκη του τηλεφώνου ήταν σχέδιο μπάλας μπάσκετ.

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο Ελ. Βενιζέλος:

Ομπράντοβιτς για Σλούκα στο Contra.gr: "Είμαι τρελός να απαντήσω;"
Ομπράντοβιτς για Σλούκα στο Contra.gr: "Είμαι τρελός να απαντήσω;"
Ομπράντοβιτς για Σλούκα στο Contra.gr: "Είμαι τρελός να απαντήσω;"

Ραντεβού Ομπράντοβιτς-Σλούκα: Όλο το παρασκήνιο

O Κώστας Σλούκας, όπως πρώτο σας είχε γράψει το Contra.gr, βρέθηκε την Τρίτη στην Αθήνα, παρά τη φημολογία που τον ήθελε να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Ο διεθνής γκαρντ συναντήθηκε με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τον Σέρβο κόουτς να του αποκαλύπτει το ενδιαφέρον της Φενέρ για την απόκτησή του. Συγκεκριμένα του αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες της τουρκικής πρότασης, δηλαδή διετές συμβόλαιο, με ετήσιες αποδοχές ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Ο Ζοτς ήθελε τον παίκτη από πέρυσι και μέσω τρίτων επιθυμούσε να μάθει ο Σλούκας το ενδιαφέρον του. Η βασική κρούση της Φενέρ στον μάνατζερ Παναγιώτη Καπάζογλου έγινε μετά το final 4 της Μαδρίτης στο οποίο συμμετείχαν ο Ολυμπιακός και οι Τούρκοι, αλλά δεν προχώρησε το θέμα. Το "στενό" μαρκάρισμα στον παίκτη από την τουρκική ομάδα άρχισε ουσιαστικά πριν από 20 ημέρες, με επίσημη πλέον πρόταση προς τον ατζέντη του καλαθοσφαιριστή. Επίσης υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του Σέρβου προπονητή με τον παίκτη, στην οποία του διαβίβασε ότι τον υπολογίζει και θα τον στηρίξει με κεντρικό ρόλο μέσα στην ομάδα.

Όταν ο Ομπράντοβιτς έμαθε και για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, ζήτησε από τη διοίκηση της Φενέρ να αυξήσει όσο πρέπει την προσφορά προκειμένου ο παίκτης να αποκτηθεί πάση θυσία. Και αποφάσισε να έρθει ο ίδιος στην Αθήνα για να τελειώσει το θέμα. Την Τρίτη το βράδυ συναντήθηκαν στο κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνα, Χίλτον και ζήτησε από τον Σλούκα να αποφασίσει όσο γίνεται γρηγορότερα.

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, διασκέδασε χθες το βράδυ στο Κολωνάκι και στα γνωστά του λημέρια (κατέληξε στο Bar Restaurant Βalthazar), με το μυαλό πάντως να βρίσκεται στην πιο "καυτή" μεταγραφή του καλοκαιριού.

Διαβάστε ακόμη:

Παντελής Βλαχόπουλος: Κώστας Σλούκας: Το παιδί που θέλει να γίνει Σπανούλης

Τσάρλυ: Η "Σλουκιάδα", ο Ζοτς και η πρόταση του ΠΑΟ

News 24/7

24MEDIA NETWORK