Οχι του Σλούκα στον Ολυμπιακό

Σε άρνηση της πρότασης που του κατέθεσε ο Ολυμπιακός προχώρησε τη Δευτέρα ο Κώστας Σλούκας.

Οχι του Σλούκα στον Ολυμπιακό
Σλούκας Ολυμπιακός

Ο εκπρόσωπος του Ελληνα γκαρντ Παναγιώτης Καπάζογλου συναντήθηκε με τους αδελφούς Αγγελόπουλους και τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού, Γιώργο Σκινδήλια. Η πρόταση των πρωταθλητών ήταν τριετές συμβόλαιο με διπλασιασμό των ετήσιων αποδοχών που προέβλεπε το προηγούμενο συμβόλαιο του Σλούκα.

Ωστόσο η πλευρά του παίκτη αρνήθηκε.

Ορίστηκε νέο ραντεβού, για την Τρίτη, και αυτή τη φορά θα ήταν παρών και ο ίδιος ο Σλούκας, που θα ερχόταν στην Αθήνα απ'τη Θεσσαλονίκη. Όμως, ο διεθνής γκαρντ επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους που τον κράτησαν στη Θεσσαλονίκη, το ραντεβού δεν έγινε και ο εκπρόσωπος του Σλούκα επέστρεψε κι αυτός στη συμπρωτεύουσα.

To τι μπορεί να σημαίνει η άρνηση και η ματαίωση του ραντεβού για το μέλλον του Σλούκα στο λιμάνι, θα το καταλάβουμε τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Την ίδια υπάρχει στο τραπέζι η πρόταση της Φενέρμπαχτσε η οποία φέρεται να είναι γενναιόδωρη αλλά και αυτή της ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη.

Σε κάθε περίπτωση οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες αφού ο Κώστας Σλούκας θα κληθεί σύντομα να πάρει την τελική απόφαση για τη συνέχεια της καριέρας του.

Αναλυτικά το τι έχει συμβεί

Η πρόταση της ΤΣΣΚΑ

Οι Ρώσοι έχουν περάσει το στάδιο της θεωρίας και πλέον έχουν κάνει πράξη το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη.

Η προσφορά τους είναι κατατεθειμένη στον εκπρόσωπο του παίκτη, Παναγιώτη Καπάζογλου, και είναι καθ' όλα αξιοσημείωτη.

Συγκεκριμένα, προσφέρουν διασφαλισμένη συνεργασία για 3 χρόνια με κλειστό συμβόλαιο και απολαβές 1.000.000 ευρώ για κάθε σεζόν.

Δυνατά η Φενέρμπαχτσε

Ο Σλούκας θα εξετάσει όλες τις προτάσεις που υπάρχουν και που δεν είναι και λίγες. Τη Δευτέρα, μάλιστα, προστέθηκε και νέα πρόταση του Παναθηναϊκού για Σλούκα, ύψους 1.000.000 ευρώ για κάθε ένα από τα 4 χρόνια κλειστού συμβολαίου που προσφέρουν οι "πράσινοι".

Την ίδια στιγμή, η Φενέρμπαχτσε πιέζει για μία απάντηση του Σλούκα, στην πρόταση που είχε καταθέσει από τα μέσα της άνοιξης. Όπως είχε αποκαλύψει το Contra.gr από τις 30 Μαρτίου, ο μάνατζερ του Σλούκα ζήτησε 900.000 ευρώ από τους Τούρκους στις αρχικές διαπραγματεύσεις, ωστόσο ακόμα δεν έχουν πάρει μία οριστική απάντηση και βρίσκονται κι αυτοί στην αναμονή.

Ζήσης, ο διάδοχος του Σλούκα

Σε περίπτωση που Σλούκας και Ολυμπιακός δεν καταλήξουν σε συμφωνία και ο Έλληνας γκαρντ αναζητήσει την τύχη του σε άλλον σύλλογο (απόλυτη προτεραιότητα έχει το εξωτερικό), τότε οι "ερυθρόλευκοι" θα κληθούν να καλύψουν ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

Οι Πειραιώτες αναμένεται να στραφούν σε μία σίγουρη λύση, έναν Έλληνα διεθνή και ηγέτη της Εθνικής ομάδας τα τελευταία χρόνια, με τεράστια εμπειρία και καριέρα στο εξωτερικό.

Ο λόγος για τον Νίκο Ζήση, εκ των αρχηγό της Εθνικής, ο οποίος την ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν στη Φενέρμπαχτσε και στο Final 4 υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο 31χρονος γκαρντ αποτελεί την εναλλακτική λύση στον Σλούκα και η περίπτωσή του διατηρεί πολλές πιθανότητες.

Διαβάστε ακόμη

Πόσο αξίζει ο πρωταθλητής Ολυμπιακός

Στο κόλπο και η ΤΣΣΚΑ για Σλούκα

Νέα πρόταση του Παναθηναϊκού σε Σλούκα

Ζήτησε 900.000 το χρόνο ο μάνατζερ του Σλούκα

News 24/7

24MEDIA NETWORK