Π.Αγγελόπουλος: "Σημαντική η συγγνώμη του Παναθηναϊκού απ' όποιον κι αν διαβάστηκε"

Η αντίδραση του Παναγιώτη Αγγελόπουλος στο μήνυμα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δια του διευθύνοντος συμβούλου της Παναγιώτη Τριαντόπουλου.

Μιλώντας στην τηλεόραση της NOVA, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος χαρακτήρισε θετικό σημάδι τη συγγνώμη εκ μέρους της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, όπως αυτή διαβάστηκε από τον Παναγιώτη Τριαντόπουλο, περιμένει πάντως πράξεις.

"Η συγγνώμη είναι σημαντική όπως διατυπώθηκε και από όποιον κι αν διαβάστηκε. Εκπροσωπεί τον πρόεδρο και τους ιδιοκτήτες και το σεβόμαστε. Μακάρι να τα δούμε και στην πράξη.

Πρέπει να θυμόμαστε τι έχει γίνει. Δεν μπορούμε να τραβήξουμε έτσι μια γραμμή. Σαν πνεύμα πάντως συμφωνούμε", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη:

"Συγγνώμη και συγχώρεση", από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Από ντέρμπι σε ντέρμπι οι πρώτες αγωνιστικές του νέου πρωταθλήματος: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός τη 2η

Longread

Ρεάλ - Μπάρτσα 2011, τελικά έμεινα απ' έξω!

Με αφορμή τον τελικό του Copa del Rey, ο Θανάσης Κρεκούκιας θυμάται εκείνον του 2011. Το μοναδικό εισιτήριο, το κέρμα της κρίσης, τα 9 γκολ, τα "no" του Μουρίνιο και το Πάσχα στο Πουέρτο δε Σαγούντο!

Why we love

23 λόγοι που αγαπάμε τον Ερίκ Καντονά

Η κλοτσιά σε ρατσιστή φίλαθλο της Κρίσταλ Πάλας, οι διαφημίσεις που πρωταγωνίστησε, τα γκολ που δεν πανηγύριζε και ο γιακάς. Με αφορμή τα γενέθλια του Ερίκ Καντονά, βρήκαμε 23 λόγους που τον αγαπάμε.