Παπαπέτρου - Μπιρτς "κόλλησαν" τον... ιό των τραυματισμών

Ούτε μία ημέρα δεν προλαβαίνει να ηρεμήσει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Όχι γιατί ακολουθεί το ματς με τη Δόξα, αλλά γιατί ακόμη δύο παίκτες χτύπησαν.

Ο Ολυμπιακός δεν λέει να ησυχάσει. Ακόμη και σ' ένα ματς που κύλησε σχεδόν ονειρικά, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε δυο παίκτες του να τραυματίζονται και να μπαίνουν στη λίστα με Σπανούλη και Γιανγκ, αφού ο Λοτζέσκι είναι καλά.

Οι νέες απώλειες από το πεδίο της μάχης αφορούν τον Ιωάννη Παπαπέτρου και τον Κεμ Μπιρτς. Ο Έλληνας φόργουοντ δέχθηκε ένα χτύπημα στην πλάτη και "έχει αιμάτωμα από άμεση πλήξη ιερονωτιαίων αριστερά", όπως φάνηκε από τη μαγνητική, ενώ ο Καναδός σέντερ έχει τραυματιστεί στον ορθό μηριαίο μετά από γονατιά.

Από τους δύο περισσότερες πιθανότητες να προλάβει το ματς με τη Δόξα Λευκάδας έχει ο Μπιρτς. Του Παπαπέτρου η συμμετοχή θ' αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".