Παππάς για Γιαννακόπουλο: "Νιώθω τη στήριξή του κάθε στιγμή"

Ο εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών του δεύτερου τελικού Νίκος Παππάς μίλησε για τη νίκη της ομάδας του αλλά και για την απουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από το ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά τόνισε:

«Ήταν ο δεύτερος τελικός, η νίκη ήταν μονόδρομος με αυτόν τον αντίπαλο, σε αυτό το γήπεδο και σε αυτό το σημείο. Πλέον πάμε στο ΣΕΦ, να παλέψουμε με όλη μας την καρδιά, να κάνουμε το μπρέικ και να έρθουμε να τελειώσουμε εδώ τη σειρά. Δεν μας τιμά ιδιαίτερα ότι είχαμε καιρό να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό σε σειρά τελικών εδώ, γιατί έχουμε καυτή έδρα. Οι έδρες, όπως φαίνεται δεν παίζουν και τον πιο σημαντικό ρόλο, κάτι που σημαίνει πως μπορούμε να κάνουμε το μπρέικ στο ΣΕΦ.

Η ομάδα έχει τόσο ταλέντο που σίγουρα σε κάθε παιχνίδι κάποιο παιδί θα βγει μπροστά. Σήμερα ήμουν κάποιες στιγμές εγώ, μετά ο Τζέιμς, μετά ο Μπουρούσης. Ελπίζω στο ΣΕΦ όλοι να βάλουμε από ένα λιθαράκι και να πάρουμε το διπλό. Ο πρόεδρος δεν είναι μαζί μας στο γήπεδο, δεν παίζει. Σίγουρα η ψυχολογική στήριξη που μας δίνει είναι σημαντική, νιώθω τη στήριξη του κάθε στιγμή, παίζουμε για εκείνον, για τους προπονητές, για τη διοίκηση, για το σταφ και για όποιον ανήκει σε αυτή την οικογένεια».

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!