Πρίντεζης: "Μας έλειπε το πρωτάθλημα. Το αξίζαμε"

Ο Γιώργος Πρίντεζης δήλωσε χαρούμενος για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός πέτυχε το βασικό στόχο που είχε θέσει στην αρχή της σεζόν: την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Από την αρχή της σεζόν βασικός μας στόχος ήταν το πρωτάθλημα γιατί μας έλειπε πολύ. Ασχέτως αν ξεκινήσαμε άσχημα στη σεζόν, άλλαξαν πολλά, δουλέψαμε και θεωρώ ότι κατακτήσαμε δίκαια το πρωτάθλημα. Το αξίζαμε", είπε αρχικά ο Γιώργος Πρίντεζης στη μικτή ζώνη, λίγα λεπτά μετά από την απονομή στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του 11ου πρωταθλήματος.

Στη συνέχεια προσέθεσε: "Ο Παναθηναϊκός είναι ένας αξιοσέβαστος αντίπαλος. Κάθε χρόνο οι τελικοί είναι δύσκολοι. Εγώ θέλω να λέω για την ομάδα μου, είχαμε προετοιμαστεί αρκετά καλά και γι' αυτό πήραμε το πρωτάθλημα".

Ο Γιώργος Πρίντεζης ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του λέγοντας: "Για να πετύχεις το στόχο σου χρειάζονται πολλά πράγματα. Να μπουν τα σουτ, να πάρεις τα ριμπάουντ... Εμείς γενικά παίξαμε καταπληκτική άμυνα και καταφέραμε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι παρά το 2-0. Δεν επαναπαυτήκαμε".

Διαβάστε ακόμα:

Τελικοί 2015: Το VIDEO με το "μπουγέλωμα" του Σπανούλη στους Αγγελόπουλους

Τελικοί 2015: Η απονομή στον Ολυμπιακό

Σπανούλης: "Βρήκαμε τον κατάλληλο άνθρωπο. Ο Σφαιρόπουλος πρέπει να μείνει"

O Σπανούλης σήκωσε το τρόπαιο μαζί με τα παιδιά του

Τελικοί 2015: Το φινάλε του ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και οι πανηγυρισμοί στις εξέδρες

Σλούκας: "Ελπίζω να μείνω στον Ολυμπιακό"

Τελικοί 2015: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 93-74

Τελικοί 2015: Πριμ 100.000 ευρώ από τους Αγγελόπουλους

Η "χρυσή Βίβλος" του ελληνικού πρωταθλήματος