Πρίντεζης: "Σωστή επιλογή ο Γκριν, μου αρέσει πάρα πολύ"

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και και την εκπομπή «Το 10 το κακό» με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη.

Πρίντεζης: "Σωστή επιλογή ο Γκριν, μου αρέσει πάρα πολύ"

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για το «AegeanBall Festival», την μεταγραφή του Γιάννη Μπουρούση στον Παναθηναϊκό, αλλά και τον Έρικ Γκριν, που συμφώνησε με τον Ολυμπιακό!

Για το «AegeanBall Festival»: «Όλα είναι πολύ ωραία. Το αποτέλεσμα (σ.σ. οι εγκαταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί) είναι πάρα πολύ ωραίο. Η έλευση του κόσμου είναι τρομερή και μακάρι να το ευχαριστηθούν όλοι και να βοηθηθούν αυτοί που το έχουν ανάγκη. Και εμείς από την πλευρά μας ότι μπορούμε το κάνουμε. Είναι ένα τετραήμερο – πενθήμερο που θα συνδυαστεί με διακοπές και τις ομορφιές της Σύρου».

Για τον αριθμό των συμμετοχών: «Είναι περίπου 150 ομάδες και υπολογίζουμε περίπου τις 700 συμμετοχές. Τηρουμένων των αναλογιών είναι μεγάλος ο αριθμός. Έχουμε πιάσει και ξεπεράσει κατά πολύ τον στόχο».

Για τις εγκαταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί στο δημαρχείο της Σύρου και την συμμετοχή των αθλητών: «Η εικόνα είναι καταπληκτική. Ίσως είναι και καλύτερο από αυτό που περίμενα. Με βοήθησαν όλοι οι αθλητές που έρχονται εδώ να παίξουν. Να προάγουν το μπάσκετ, το νησί και να βοηθήσουν παιδιά που το έχουν ανάγκη».

Για το αν θα πάρει μέρος στο τουρνουά: «Έκανα μαγνητική, ξεκίνησα το καλοκαιρινό μου πρόγραμμα, με βάρη και ποδήλατο. Δεν θα φουλάρω σε ρυθμούς, αλλά θα δώσω το παρόν».

Για το αν πιστεύει ότι οι παίκτες θα παίξουν σε κανονική ένταση: «Στην αρχή θα το ξεκινήσουν στον χαβαλέ, αλλά θα αυξηθεί ο ανταγωνισμός και νομίζω στο τέλος θα δούμε κανονικούς αγώνες».

Για το αν ήξερε ότι ο Γιάννης Μπουρούσης θα απαντήσει θετικά στον Παναθηναϊκό: «Με τον Γιάννη μιλάω, ήξερα ότι πήρε μία απόφαση συνειδητά. Χαίρομαι που με συμβουλευόταν για να πάει στον Παναθηναϊκό. Του άρεσε η κρίση μου και πάντα μιλούσαμε. Ήξερα ότι ο Παναθηναϊκός τον ήθελε πάρα πάρα πολύ. Και αυτό του το είχε δείξει εδώ και καιρό. Η αλήθεια είναι ότι το ήξερα λίγο πιο πριν».

Για τον Έρικ Γκριν που είναι προ των πυλών του Ολυμπιακού: «Προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ. Τον θυμάμαι από την σειρά που είχε έρθει στο ΣΕΦ με την Σιένα και μας είχε ρίξει 28 πόντους. Είναι αθλητικός, παίζει καλή άμυνα, είναι διεισδυτικός, ξέρει να διαβάζει το παιχνίδι και είναι η σωστή επιλογή για να «δέσουν» οι «κοντοί» μας».

Για την ομάδα του στο τουρνουά: «Θα είμαι με Βασιλειάδη και Μπουρούση».

News 24/7

24MEDIA NETWORK