Προβάδισμα η Φενέρ για Σλούκα

Η Φενέρ είναι η ομάδα που δείχνει για την ώρα να έχει το προβάδισμα στην κούρσα για την απόκτηση του Κώστα Σλούκα, καθώς πληροί τις προϋποθέσεις που θέτει ως βάση ο παίκτης για την επιλογή του επόμενου σταθμού στην καριέρα του. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Contra.gr.

Προβάδισμα η Φενέρ για Σλούκα

Υπενθυμίζεται πως η τούρκικη ομάδα προσφέρει στον Έλληνα γκαρντ διετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ, ποσό που φαίνεται ότι καλύπτει τα θέλω του παίκτη. Επίσης η παρουσία του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στον πάγκο της Φενέρ αποτελεί έναν θετικό παράγοντα, καθώς ο Σλούκας εμπιστεύεται τον Σέρβο προπονητή και θεωρεί ότι μπορεί να συνεργαστεί πολύ καλά μαζί του.

Όσον αφορά στην πρόταση που έχει στα χέρια του ο 25χρονος από την ΤΣΣΚΑ είναι η καλύτερη οικονομικά, όχι τέτοια όμως που θα τον πείσει να ζήσει στη Μόσχα για τα επόμενα χρόνια, μια πόλη δηλαδή με δύσκολες συνθήκες, πολύ διαφορετικές συγκριτικά με ό,τι έχει συνηθίσει μέχρι σήμερα ο Έλληνας διεθνής.

Ο Ολυμπιακός κρίνει τις εξελίξεις

Από εκεί και πέρα θα πρέπει να περιμένουμε να γίνει επιτέλους πράξη το ραντεβού με τους αδερφούς Αγγελόπουλους, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για την Τρίτη αλλά ματαιώθηκε. Είναι γνωστό πως ο Σλούκας δίνει προτεραιότητα στον Ολυμπιακό, όμως οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να καταθέσουν μια εξαιρετικά ανταγωνιστική πρόταση προκειμένου να τον πείσουν να παραμείνει στην ομάδα και τα επόμενα χρόνια.

Οι ερυθρόλευκοι πάντως διοχετεύουν στον Tύπο την απορία τους για τον λόγο της αναβολής του ραντεβού, κάτι που είναι λογικό, καθώς οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε ένα κομβικό σημείο και έχουν φτάσει στο κρίσιμο στάδιο των οικονομικών ζητημάτων. Είναι επίσης λογικό η διοίκηση να νιώθει άβολα, αφού μια υπόθεση που θεωρητικά μπορούσε να κλείσει γρήγορα και εύκολα δεν έκλεισε. Και η καθυστέρηση ενδεχόμενα δεν είναι καλός οιωνός.

Κι όμως ήταν στην Αθήνα

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι το πρωί της Τρίτης ο Σλούκας ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! Και όχι στη Θεσσαλονίκη όπως έφτασε στα αυτιά των ανθρώπων του Ολυμπιακού μέσω του αντιπροσώπου του. Μάλιστα, επέστρεψε με μεσημεριανή πτήση στη Θεσσαλονίκη παρέα με τον ατζέντη του Παναγιώτη Καπάζογλουο οποίος λίγη ώρα αργότερα πήγε στα γραφεία του Άρη για να κλείσει τη μεταγραφή του Θοδωρή Ζάρρα από τη Δράμα!

Κανείς φυσικά δεν απαγορεύει σε ένα παίκτη να πάει όπου θέλει και όποτε θέλει. Ενδεχόμενα και για προσωπικούς λόγους που δεν έχουν σχέση με το μπάσκετ. Θεωρείται εξαιρετικά πιθανό να περίμενε κάπου την εξέλιξη της συνάντησης του ατζέντη του ή τις συζητήσεις με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και αφού όλα αυτά δεν κατέληξαν σε αίσιο τέλος έκρινε ότι δεν υπήρχε λόγος να εμφανιστεί. Σε αρκετές περιπτώσεις οι παίκτες, αλλά και οι διοικήσεις, θέλουν να συναντιούνται μόνο όταν πρόκειται να επισημοποιήσουν μια συμφωνία και όχι νωρίτερα…Για να μην υπάρξουν τριβές μεταξύ τους που θα διαφοροποιήσουν και τις μελλοντικές σχέσεις τους. Για αυτό άλλωστε πληρώνονται οι μάνατζερ των παικτών…

Ενδέχεται πάντως το ταξίδι του σε μια καθοριστική στιγμή της καριέρας του να είχε σχέση και με το μπάσκετ!Διότι εκτός του Ολυμπιακού υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι σύλλογοι όπως έχει προκύψει τις τελευταίες μέρες.

Διαβάστε ακόμη:

Κι όμως ο Σλούκας ήταν στην Αθήνα: Αποκλειστικό Contra.gr

Οχι του Σλούκα στον Ολυμπιακό

Ακυρώθηκε το ραντεβού με Σλούκα, στο κόλπο και η ΤΣΣΚΑ

Αποκαλυπτικός Σπανούλης: "Τι μου είπε ο Γιαννακόπουλος στο τηλέφωνο"

News 24/7

24MEDIA NETWORK