Ραντεβού Ομπράντοβιτς-Σλούκα: Όλο το παρασκήνιο

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς βρίσκεται από την Τρίτη στην Ελλάδα και αναχωρεί σήμερα το απόγευμα για το Βελιγράδι έχοντας καταθέσει την πρότασή του στον Κώστα Σλούκα. Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν πριν από δύο μέρες και συζήτησαν το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Ραντεβού Ομπράντοβιτς-Σλούκα: Όλο το παρασκήνιο

O Κώστας Σλούκας, όπως πρώτο σας είχε γράψει το Contra.gr, βρέθηκε την Τρίτη στην Αθήνα, παρά τη φημολογία που τον ήθελε να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Ο διεθνής γκαρντ συναντήθηκε με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τον Σέρβο κόουτς να του αποκαλύπτει το ενδιαφέρον της Φενέρ για την απόκτησή του. Συγκεκριμένα του αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες της τουρκικής πρότασης, δηλαδή διετές συμβόλαιο, με ετήσιες αποδοχές ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Ο Ζοτς ήθελε τον παίκτη από πέρυσι και μέσω τρίτων επιθυμούσε να μάθει ο Σλούκας το ενδιαφέρον του. Η βασική κρούση της Φενέρ στον μάνατζερ Παναγιώτη Καπάζογλου έγινε μετά το final 4 της Μαδρίτης στο οποίο συμμετείχαν ο Ολυμπιακός και οι Τούρκοι, αλλά δεν προχώρησε το θέμα. Το "στενό" μαρκάρισμα στον παίκτη από την τουρκική ομάδα άρχισε ουσιαστικά πριν από 20 ημέρες, με επίσημη πλέον πρόταση προς τον ατζέντη του καλαθοσφαιριστή. Επίσης υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του Σέρβου προπονητή με τον παίκτη, στην οποία του διαβίβασε ότι τον υπολογίζει και θα τον στηρίξει με κεντρικό ρόλο μέσα στην ομάδα.

Όταν ο Ομπράντοβιτς έμαθε και για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, ζήτησε από τη διοίκηση της Φενέρ να αυξήσει όσο πρέπει την προσφορά προκειμένου ο παίκτης να αποκτηθεί πάση θυσία. Και αποφάσισε να έρθει ο ίδιος στην Αθήνα για να τελειώσει το θέμα. Την Τρίτη το βράδυ συναντήθηκαν στο κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνα, Χίλτον και ζήτησε από τον Σλούκα να αποφασίσει όσο γίνεται γρηγορότερα. Ο Ζοτς φεύγει το απόγευμα για το Βελιγράδι (Air Serbia 15:00) για να επισκεφτεί τη μητέρα του και μετά θα επιστρέψει στην Τουρκία. Αν κάτι δεν πάει καλά με τις διαπραγματεύσεις, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Αθήνα.

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, διασκέδασε χθες το βράδυ στο Κολωνάκι και στα γνωστά του λημέρια (κατέληξε στο Bar Restaurant Βalthazar), με το μυαλό πάντως να βρίσκεται στην πιο "καυτή" μεταγραφή του καλοκαιριού.

Διαβάστε ακόμη:

Παντελής Βλαχόπουλος: Κώστας Σλούκας: Το παιδί που θέλει να γίνει Σπανούλης

Τσάρλυ: Η "Σλουκιάδα", ο Ζοτς και η πρόταση του ΠΑΟ

News 24/7

24MEDIA NETWORK