Σφαιρόπουλος: "Δεν μας νοιάζουν οι νίκες ή ήττες"

Το αποτέλεσμα είναι το μόνο που δεν κρατάει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά το 61-57 επί της Νταρουσάφακα.

Στη σημασία της καλής άμυνας που έπαιξε ο Ολυμπιακός στο νικηφόρο φιλικό με την Νταρουσάφακα αναφέρθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

"Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό να παίζουμε δυνατά παιχνίδια αυτή την εποχή και αυτό κόντρα στην Νταρουσάφακα ήταν δύσκολο και δυνατό παιχνίδι. Κρατήσαμε πολύ χαμηλά τους αντιπάλους μας στο σκοράρισμα, μόνο στην τρίτη περίοδο δεν παίξαμε άμυνα όπως θέλαμε, αλλά γενικά η άμυνα μας ήταν καλή και αυτό ήταν το "κλειδί" για εμάς απόψε.

Είτε κερδίζαμε είτε χάναμε, δεν έχει σημασία αυτή τη στιγμή, αυτό που μας νοιάζει είναι οι παίκτες μας να καταλάβουν τι θέλουμε και στις δύο πλευρές του παρκέ και να βάλουμε τους νέους παίκτες στο σύστημα της ομάδας. Επίσης θέλουμε αυτοί που έπαιξαν στο Ευρωμπάσκετ να μπουν ομαλά στην ομάδα. Θεωρώ πως η εικόνα μας ήταν καλή γενικά. Πλέον επιστρέφουμε στη βάση μας, στο γήπεδο μας για να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά".

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.