Σφαιρόπουλος: "Δίκαιη νίκη"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος χαρακτήρισε δίκαιη την επικράτηση του Ολυμπιακού στον πρώτο τελικό με τον Παναθηναϊκό, ενώ τόνισε ότι "για πρώτο παιχνίδι που ο γηπεδούχος έχει την πίεση, αντιδράσαμε αρκετά καλά".

Σφαιρόπουλος: "Δίκαιη νίκη"
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 76-70 του Παναθηναϊκού στον πρώτο τελικό της Basket League ΣΚΡΑΤΣ kai o τεχνικός του υποστήριξε ότι "πλέον η πίεση πηγαίνει στο ΟΑΚΑ".

Οι δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου: "Είδαμε ένα παιχνίδι με μεγάλη μαχητικότητα, ένα ντέρμπι αντάξιο της εμβέλειας των δυο ομάδων. Έγιναν μάχες σώμα με σώμα και σίγουρα ένα ματς που το κερδίσαμε δίκαια. Ξεκινήσαμε καλά, όμως σταματήσαμε να λειτουργούμε καλά στην επίθεση. Μας κόστισαν κάποια εύκολα καλάθια του Παναθηναϊκού. Το παιχνίδι γύρισε στη συνέχεια, είχαμε περιθώριο να αντιδράσουμε.

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλά ελεύθερα σουτ όμως λόγω της βιασύνης και της νευρικότητας, τα χάσαμε μόνοι μας. Στη συνέχεια βάλαμε κάποια σουτ απ' έξω, παίξαμε καλή άμυνα και πήραμε τη διαφορά. Ελέγξαμε τον ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο και πήραμε τη διαφορά που μας έδωσε τη νίκη στο τέλος. Ασφαλώς υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Καταφέραμε να αντεπεξέλθουμε και να ξεπεράσουμε την πίεση του γηπεδούχου στο πρώτο ματς των τελικών. Πλέον, η πίεση πηγαίνει στο ΟΑΚΑ. Κάναμε το 1-0, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας ως το τέλος.

Η άμυνα ζώνης πήγε καλά. Τα σουτ στο πρώτο ημίχρονο τα χάσαμε στο man-to-man. Διαβάσαμε καλά την άμυνα του Παναθηναϊκού, απλώς είχαμε πολλά άστοχα σουτ. Δεν είναι το πρόβλημα η ζώνη, όσο η νευρικότητά μας. Είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, μπορώ να πω ότι για πρώτο παιχνίδι που ο γηπεδούχος έχει την πίεση, αντιδράσαμε αρκετά καλά".

Διαβάστε ακόμη:

Τελικοί 2015: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 76-70

News 24/7

24MEDIA NETWORK