Σφαιρόπουλος: "Εγώ ευθύνομαι, εγώ θα δώσω τη λύση"

Σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός θα εμφανίσει διαφορετικό πρόσωπο στη συνέχεια της σεζόν, μετά και την τελευταία προσθήκη, δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά το 115-61 επί της Καβάλας.

Σφαιρόπουλος: "Εγώ ευθύνομαι, εγώ θα δώσω τη λύση"
Σφαιρόπουλος Ολυμπιακός

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν έκρυψε τις ευθύνες του για την εικόνα του Ολυμπιακού στη νέα χρονιά, αλλά δήλωσε αισιόδοξος πως η εικόνα θ' αντιστραφεί άμεσα αρχής γενομένης από το ματς με την Μπασκόνια.

Ο κόουτς των πρωταθλητών ανέφερε μετά το 115-61 επί της Καβάλας: " Να υποβάλω πρώτα απ' όλα το σεβασμό μου στον Στιβ Γιατζόγλου, μια μορφή του ελληνικού μπάσκετ και του Ολυμπιακού. Είναι σημαντικό να βλέπουμε, να τιμάμε και να μην ξεχνάμε την πορεία τους ακόμη και σήμερα.

Θέλαμε ν' αντιδράσουμε μετά την ήττα στη Βαρκελώνη και να διορθώσουμε τα λάθη και τις αδυναμίες σεβόμενοι τον αντίπαλο, μια ομάδα που μετά την αλλαγή των ξένων παίζει διαφορετικά. Δείξαμε σεβασμό στους εαυτούς μας, ήταν καλή ευκαιρία παίκτες να βρουν χρόνο και ρυθμό. Επικεντρωνόμαστε τώρα στην Μπασκόνια. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας, να μας βοηθήσει γιατί πιστεύω στην ομάδα και έχουμε τις δυνατότητες να αντιδράσουμε και να παίξουμε καλά. Θα δείξουμε διαφορετικό πρόσωπο.

Δώσαμε σουτ και προσπάθειες σε παίκτες που μπορούν να το κάνουν. Πέρα από τον Σπανούλη που είναι ο ηγέτης μας και την εμπειρία των Πρίντεζη, Μάντζαρη και Χάντερ, θέλαμε να δώσουμε στους υπόλοιπους προσπάθειες και να βγουν μπροστά. Γιατί τους χρειαζόμαστε όλους. Να είναι μαζί και να πολεμήσουμε παρέα.

Σε κάποια παιχνίδια δεν παίζουμε καλά τελευταία και είναι αποκλειστική ευθύνη δική μου. Εγώ είμαι ο προπονητής και εγώ θα δώσω τη λύση. Η δουλειά είναι ποιοτική και θα βγει. Εμπιστεύομαι τη δουλειά και το υλικό, το οποίο έχει εμπλουτιστεί. Οι πρόεδροι έφεραν ακόμη ένα παίκτη και είναι στο χέρι μας ν' αλλάξουμε την κατάσταση. Έχουμε ποιότητα και εμπειρία.

Ο Ολυμπιαξκός έχει πολλά νέα παιδιά. Κάποιοι ξεχνούν ίσως ότι ο Μιλουτίνοφ είναι 21 ετών, ο Παπαπέτρου και ο Αγραβάνης είναι 21 ο παπαπέτρου, ο Μουράτος 19, ο Τολιόπουλος. Αυτό που χρειάζεται είναι ν' ακούν, να βελτιώνονται και να περιμένουν την ευκαιρία τους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός - Καβάλα 115-61

Απίθανο τρίγωνο και κάρφωμα Παπαπέτρου

Επικός Γιατζόγλου: Απάντησε στο κινητό του στη συνέντευξη Τύπου!

News 24/7

24MEDIA NETWORK