Σφαιρόπουλος: "Φανταστείτε τι έχει να γίνει όταν μετράει το αποτέλεσμα..."

Δεν ήταν αντίδραση της στιγμής η πρώτη δήλωση του Γιάννη Σφαιρόπουλου για τη διαιτησία του ντέρμπι. Ο ίδιος έδωσε... παράταση με τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου.

BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι βιτριολικές ατάκες του Γιάννη Σφαιρόπουλου για τη διαιτησία του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό συνεχίστηκαν στην αίθουσα Τύπου.

Ψύχραιμος, αλλά εμφανώς βέβαιος πως η ομάδα του αδικήθηκε στη διάρκεια του αγώνα, μιλώντας μάλιστα ονομαστικά για τρεις διαιτητές και τη... συμβολή του καθενός στη διαμόρφωση του αποτελέσματος, αποκρίθηκε με ερώτηση σ' ερώτηση που του έγινε λέγοντας χαρακτηριστικά: " Φανταστείτε τι έχει να γίνει στα ματς που θα μετράνε;", εννοώντας προφανώς τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Στο σημείο αυτό δημοσιογράφος υποστήριξε ότι με αυτά τα σχόλια ενδεχομένως προσβάλλει τον οργανισμό του Παναθηναϊκού και ο κόους του Ολυμπιακού αντέδρασε. " Προσβολή δεν είναι. Τον σέβομαι τον Παναθηναϊκό και μην δυναμιτίζετε την ατμόσφαιρα. Σέβομαι και τον προπονητή και όλους τους ανθρώπους στην ομάδα. Όμως τα κριτήρια δεν ήταν τα ίδια απ' αρχής μέχρι τέλους", ανέφερε.

Επί του αγωνιστικού τόνισε μεταξύ άλλων ότι " εγκλωβίστηκε ο Παναθηναϊκός στην άμυνά μας, είχε μόνο 9 ασίστ για 10 λάθη. Δεν είναι η προσπάθειά μας αμελητέα, αλλά δεν είναι και αρκετή. Μέχρι τις 5 Ιανουαρίου ο Ολυμπιακός, απλώς τώρα κάποιοι παίκτες είναι κουρασμένοι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK