Σφαιρόπουλος για τραυματισμούς και μεταγραφές

O Γιάννης Σφαιρόπουλος απάντησε σε δύο κρίσιμα ερωτήματα: Πως αντιμετωπίζει τους τραυματισμούς και αν σκέφτεται να αντικαταστήσει με παίκτη τον λαβωμένο Κιμ Τιλί.

08/10/2017 Olympiacos Vs Panathinaikos for Basketleague season 2017-18, in SEF Stadium in Piraeus- Greece
Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
08/10/2017 Olympiacos Vs Panathinaikos for Basketleague season 2017-18, in SEF Stadium in Piraeus- Greece Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography 08/10/2017 OLYMPIACOS VS PANATHINAIKOS FOR BASKETLEAGUE SEASON 2017-18, IN SEF STADIUM IN PIRAEUS- GREECE PHOTO BY: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Μετά την εύκολη νίκη επί της Κύμης, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ρωτήθηκε από την ΕΡΤ για τα συνεχόμενα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός.

Το... αμήχανο χαμόγελο του Μακεδόνα κόουτς τα έλεγε όλα: "Οκ, τι να κάνουμε, πρέπει να συνεχίσουμε να προχωράμε με τα προβλήματά μας. Σήμερα δεν έπαιξε και ο Παπανικολάου" .

Στο τέλος ο Σφαιρόπουλος άφησε ανοιχτό και το ενδεχόμενο απόκτησης φόργουορντ για τη θέση του Κιμ Τιλί: "Εχουμε Πρίντεζη και Αγραβάνη για τη θέση 4. Αν είναι να πάρουμε παίκτη, θα πάρουμε έναν καλό παίκτη, όχι απλώς για να πούμε ότι αγοράσαμε" ήταν η ατάκα του Ελληνα προπονητή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK