Σφαιρόπουλος: "Γιατί δεν θα πάρουμε τεσσάρι"

O Γιάννης Σφαιρόπουλος έκλεισε τη συζήτηση για το τεσσάρι που τελικά δεν ψάχνει ο Ολυμπιακός.

Στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου για το "1st International Basketball Tournament" που θα γίνει το Σεπτέμβριο στην Κρήτη ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κλήθηκε να απαντήσει και στην περιβόητη ερώτηση για το τεσσάρι που (δεν) χρειάζεται ο Ολυμπιακός.

Ο Ελληνας κόουτς είπε: ”Δεν θα πάρουμε τεσσάρι γιατί έχουμε 3 Έλληνες που μπορούν να αντεπεξέλθουν στην πίεση. Ο Ολυμπιακός στηρίζει το Ελληνικό στοιχείο”.

Κατά τα άλλα για το τουρνουά είπε: "Είναι πολύ σημαντικό να παίξει ο Ολυμπιακός τόσο δυνατά παιχνίδια τέτοια τουρνουά είναι σπάνια στην Ευρώπη για αυτό πιστεύω πως ο κόσμος της Κρήτης θα αγκαλιάσει αυτή τη προσπάθεια.Να είναι γεμάτο το γήπεδο γιατί είναι ένα θέαμα που δε γίνεται συχνά. Τα αποκαλυπτήρια του Ολυμπιακού θα γίνουν στην Κρήτη".

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.