Ακυρώθηκε το ραντεβού με Σλούκα, στο κόλπο και η ΤΣΣΚΑ

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κατέθεσε πρόταση για τον Κώστα Σλούκα, όπως αποκαλύπτει το Contra.gr. Διαβάστε τις λεπτομέρειες και ποιος θα είναι ο διάδοχός του, εάν φύγει από τον Ολυμπιακό. Δεν έγινε το ραντεβού του εκπρόσωπου του παίκτη με τους ερυθρόλευκους που είχε προγραμματιστεί.

Ακυρώθηκε το ραντεβού με Σλούκα, στο κόλπο και η ΤΣΣΚΑ
INTIME SPORTS

Στο κυνήγι του Κώστα Σλούκα βρίσκεται η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία κατέθεσε κι αυτή προσφορά για τον διεθνή γκαρντ, ενώ ακυρώθηκε το προγραμματισμένο ραντεβού του εκπρόσωπου του παίκτη με τον Ολυμπιακό.

Ως είθισται, οι Ρώσοι επενδύουν μετά από κάθε αποτυχημένη σεζόν με ακόμη περισσότερες κινήσεις και στην προκειμένη περίπτωση, έχουν βάλει στο "στόχαστρο" τον Έλληνα άσο.

Η αποχώρηση του Σόνι Γουίμς "απελευθέρωσε" χώρο για ένα υψηλό συμβόλαιο, ενώ η παρουσία των Μίλος Τεόντοσιτς, Ναντό ντε Κολό, Άαρον Τζάκσον και Βιτάλι Φριτζόν δεν αποδείχθηκε άκρως επιτυχημένη, με βάση την ήττα των πρωταθλητών Ρωσίας στα ημιτελικά της Ευρωλίγκας από τον Ολυμπιακό. Τα ΜΜΕ της Ρωσίας, πάντως, αναφέρουν ότι ο Τεόντοσιτς δύσκολα θα μείνει στη Μόσχα.

Ως εκ τούτου, ποντάρουν στην ενίσχυση στα γκαρντ, με τον 26χρονο διεθνή να αποτελεί την επιλογή του Δημήτρη Ιτούδη. Ο Έλληνας τεχνικός της ΤΣΣΚΑ ποντάρει σε ένα δίδυμο Τεόντοσιτς - Σλούκα στις θέσεις 1-2 για τη νέα αγωνιστική περίοδο και γι' αυτό δεν διστάσει να "φορτώσει" με ακόμα ένα όνομα πρώτου επιπέδου μία ούτως ή άλλως γεμάτη γραμμή στο ρόστερ του συλλόγου.

Η πρόταση της ΤΣΣΚΑ

Οι Ρώσοι έχουν περάσει το στάδιο της θεωρίας και πλέον έχουν κάνει πράξη το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη.

Η προσφορά τους είναι κατατεθειμένη στον εκπρόσωπο του παίκτη, Παναγιώτη Καπάζογλου, και είναι καθ' όλα αξιοσημείωτη.

Συγκεκριμένα, προσφέρουν διασφαλισμένη συνεργασία για 3 χρόνια με κλειστό συμβόλαιο και απολαβές 1.000.000 ευρώ για κάθε σεζόν.

Η στάση του παίκτη, δεν έγινε το ραντεβού

Ο Σλούκας έχει ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή ότι προτεραιότητα για το μέλλον του έχει ο Ολυμπιακός, παρότι δεν έχει ανανεωθεί ακόμα η συνεργασία του με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Το συμβόλαιό του εκπνέει αυτές τις ημέρες, ενώ ακυρώθηκε και το προγραμματισμένο για την Τρίτη ραντεβού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον παίκτη.

Ο Καπάζογλου επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη (κάτι που επιβεβαιώνουν και οι "ερυθρόλευκοι") γεγονός που μεταθέτει τη συνάντηση στο άμεσο μέλλον (τις επόμενες ημέρες).

Κατά το ραντεβού του ατζέντη του Σλούκα με τον Γιώργο Σκινδήλια προέκυψε, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, διαφορά στο οικονομικό κομμάτι, απόσταση που καλούνται να γεφυρώσουν η πλευρά του παίκτη και οι αδελφοί Αγγελόπουλοι στη συνάντηση που αναμένεται.

Δυνατά η Φενέρμπαχτσε

Αν και οι δηλώσεις και από τις δύο πλευρές έδειχναν πως η υπόθεση θα έχει αίσιο τέλος, δεν αποκλείεται να μην δοθούν τα χέρια.

Σε μία τέτοια περίπτωση, ο παίκτης θα εξετάσει όλες τις προτάσεις που υπάρχουν και που δεν είναι και λίγες. Τη Δευτέρα, μάλιστα, προστέθηκε και νέα πρόταση του Παναθηναϊκού για Σλούκα, ύψους 1.000.000 ευρώ για κάθε ένα από τα 4 χρόνια κλειστού συμβολαίου που προσφέρουν οι "πράσινοι".

Την ίδια στιγμή, η Φενέρμπαχτσε πιέζει για μία απάντηση του Σλούκα, στην πρόταση που είχε καταθέσει από τα μέσα της άνοιξης. Όπως είχε αποκαλύψει το Contra.gr από τις 30 Μαρτίου, ο μάνατζερ του Σλούκα ζήτησε 900.000 ευρώ από τους Τούρκους στις αρχικές διαπραγματεύσεις, ωστόσο ακόμα δεν έχουν πάρει μία οριστική απάντηση και βρίσκονται κι αυτοί στην αναμονή.

Ζήσης, ο διάδοχος του Σλούκα

Σε περίπτωση που Σλούκας και Ολυμπιακός δεν καταλήξουν σε συμφωνία και ο Έλληνας γκαρντ αναζητήσει την τύχη του σε άλλον σύλλογο (απόλυτη προτεραιότητα έχει το εξωτερικό), τότε οι "ερυθρόλευκοι" θα κληθούν να καλύψουν ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

Οι Πειραιώτες αναμένεται να στραφούν σε μία σίγουρη λύση, έναν Έλληνα διεθνή και ηγέτη της Εθνικής ομάδας τα τελευταία χρόνια, με τεράστια εμπειρία και καριέρα στο εξωτερικό.

Ο λόγος για τον Νίκο Ζήση, εκ των αρχηγό της Εθνικής, ο οποίος την ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν στη Φενέρμπαχτσε και στο Final 4 υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο 31χρονος γκαρντ αποτελεί την εναλλακτική λύση στον Σλούκα και η περίπτωσή του διατηρεί πολλές πιθανότητες.

"Αδειάζει" στον άσο

Ανεξαρτήτως έκβασης της υπόθεσης Σλούκα, ο οποίος αναμένεται να πραγματοποιήσει ένα μίνι λίφτινγκ στη θέση του πλέι μέικερ.

Ο Όλιβερ Λαφαγέτ δεν έπεισε για τη χρησιμότητά του στη διάρκεια της χρονιάς και αναμένεται να αναζητήσει αλλού συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν.

Ο 31χρονος Αμερικανός με κροατικό διαβατήριο δεν θα είναι ο μοναδικός πόιντ γκαρντ που θα αποχωρήσει από το λιμάνι.

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Δημήτρη Κατσίβελη, ο οποίος μετά από χρόνια παρουσίας μεταξύ πάγκου και εξέδρας, δεν δείχνει να έχει την εξέλιξη στην οποία πρσδοκούσαν όλοι στην ομάδα, με συνέπεια να αποχωρήσει και να βρίσκει επόμενο σταθμό στην ΑΕΚ.

Διαβάστε ακόμη

Προτιμάει Εφές ο Ντάνστον, ενεργοποιούνται οι εναλλακτικές

News 24/7

24MEDIA NETWORK