Σλούκας, ο Σπανούλης του 2015

Το παρασκήνιο της...ασυμφωνίας του Κώστα Σλούκα με τον Ολυμπιακό από το Contra.gr. Η νέα πρόταση των "ερυθρόλευκων" που αρνήθηκε ο Ελληνας γκαρντ, η σχέση του Μίσκο Ραζνάτοβιτς με την υπόθεση και η αντιστοιχία με την περίπτωση του Βασίλη Σπανούλη το 2010.

Σλούκας, ο Σπανούλης του 2015
INTIME SPORTS

Οταν η πόρτα των γραφείων των αδελφών Αγγελόπουλων έκλεισε και άρχισε το ραντεβού με τον Κώστα Σλούκα και τον ατζέντη του Παναγιώτη Καπάζογλου οι πληροφορίες εγκλωβίστηκαν στους τέσσερις τοίχους.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι γεγονός ότι οι Αγγελόπουλοι κατέθεσαν στην πλευρά του παίκτη νέα, βελτιωμένη πρόταση η οποία πάντως σίγουρα δεν ήταν τόσο μεγάλη όσο αυτές που έχουν ήδη υποβάλλει η Φενέρμπαχτσε και ο Παναθηναϊκός.

Προδιαγεγραμμένο

Ο Σλούκας αρνήθηκε και έτσι επήλθε το διαζύγιο. Στον Ολυμπιακό πιστεύουν, αν και δεν το δημοσιοποιούν πάντως, ότι ο μάνατζερ του παίκτη είχε εδώ και καιρό δώσει τα χέρια με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τη Φενέρμπαχτσε. Ή για να το θέσουμε με διαφορετικό τρόπο, ο προορισμός είχε τεθεί μήνες πριν. Ίσως κι από τότε που στο Contra.gr διαβάσατε για το ισχυρό ενδιαφέρον από Τουρκία και τις απαιτήσεις του εκπροσώπου του Σλούκα.

Μάλιστα, η υπόθεση του Σλούκα δεν αποκλείεται να είναι αφορμή για τα ξαναβρεί ο Ζοτς με το φημισμένο ατζέντη Μίσκο Ραζνάτοβιτς, τον άνθρωπο που "ελέγχει" το μπάσκετ. Ο Σέρβος αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από τον Καπάζογλου, οπότε, με όχημα τη μεταγραφή του Σλούκα, δεν αποκλείεται να κάπνισε την πίπα της ειρήνης με τον Ομπράντοβιτς με τον οποίο έχει χαλάσει τις σχέσεις του από το 2010 λόγω Σπανούλη!

Βίοι παράλληλοι, αλλά και αντίθετοι

Ειρήσθω εν παρόδω, ο Σλούκας γίνεται ο Σπανούλης του 2015. Φεύγει από τον Ολυμπιακό επειδή δεν συμβιβάστηκε με το ρόλο του 6ου παίκτη. Ο,τι έκανε δηλαδή και ο Σπανούλης το 2010 όταν δεν μπορούσε να συμβιβαστεί με το ρόλο που του έδινε ο Ομπράντοβιτς. Κοινή συνισταμένη των δύο περιπτώσεων ο Σέρβος κόουτς. Στη μία έχασε, στην άλλη κέρδισε.

Όσον αφορά βέβαια τις σχέσεις Ραζνάντοβιτς-Ζοτς, ο Σλούκας παίρνει το αντίθετο ρόλο απ' αυτόν του Σπανούλη. Ο V-Span είχε χαλάσει τη μεταξύ τους σχέση, ενώ ο Σλούκας θα είναι μάλλον το "όχημα" της συμφιλίωσης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK