Σπανούλης και Πρίντεζης έστειλαν τον Στρέλνιεκς στον Ολυμπιακό!

Ο ενθουσιασμένος από τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό Στρέλνιεκς αποθέωσε το ηγετικό δίδυμο των Πειραιωτών ενώ αποκάλυψε τα λόγια που του είπε ο Ζήσης πριν υπογράψει.

Σπανούλης και Πρίντεζης έστειλαν τον Στρέλνιεκς στον Ολυμπιακό!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος και περιμένω πως και πώς να παίξω στον Ολυμπιακό. Το να σου δίνεται η ευκαιρία να γίνεις μέρος της ιστορίας αυτού του τεράστιου κλαμπ, είναι κάτι φοβερό.

Σκεφτόμουν χθες, όταν κλείσαμε τη συμφωνία, πως πριν από μερικά χρόνια παρακολουθούσα στην τηλεόραση τον Σπανούλη και τον Πρίντεζη, τους έβλεπα να παίρνουν τη μια Ευρωλίγκα μετά την άλλη και τους θαύμαζα.

Και τώρα θα είμαστε συμπαίκτες. Είναι κάτι που με γεμίζει χαρά", τόνισε το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγο, ο οποίος αναφέρθηκε και στη συνομιλία που είχε με τον μέχρι πρότινος συμπαίκτη του στην Μπάμπεργκ, Νίκο Ζήση.

"Τα λόγια του Νίκου με έκαναν να αισθανθώ ακόμη πιο άνετα. Μου εξήγησε πως ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια, όπως ήμασταν και στη Μπάμπεργκ, κάτι που με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο μιας και είμαι λίγο ντροπαλός ως χαρακτήρας και αυτό θα με βοηθήσει να νιώσω πιο άνετα".

Photo Credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK