Σπανούλης: "Να μην βλέπουν τα παιδιά τον Στεφ Κάρι"

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έδωσε μια συμβουλή στα μικρά παιδιά που παρακολουθούν ΝΒΑ και έχουν ως ίνδαλμα τον Στεφ Κάρι.

Σπανούλης: "Να μην βλέπουν τα παιδιά τον Στεφ Κάρι"

Συγκεκριμένα ο Βασίλης Σπανούλης με δηλώσεις του στον OTE TV, κλήθηκε να σχολιάσει το ρεκόρ των 13 τριπόντων του σούπερ σταρ των Γουόριορς και υποστήριξε: "Ο Στεφ Κάρι είναι φαινόμενο, είναι φοβερός. Καλό είναι να μην τον βλέπει ο κόσμος και τα παιδιά, γιατί αν προσπαθήσουν να κάνουν το ίδιο θα απογοητευτούν. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν τα ρεκόρ, αλλά να βοηθάω την ομάδα μου να νικάει, να είμαι υγιής και όσο το δυνατόν καλύτερος στο γήπεδο".

Αναλυτικά, όσα είπε στον ΟΤΕ TV:

Για την εκτός έδρας νίκη επί του Άρη: "Έπρεπε να αντιδράσουμε μετά την ήττα μας επί της ΤΣΣΚΑ, το κάναμε, δεν μπορούμε, όμως, να στεκόμαστε πολύ στα ματς είτε χάνουμε, είτε κερδίζουμε. Το πρόγραμμα είναι βαρύ και προχωράμε".

Για την κατάληψη της πρώτης θέσης στην κανονική σεζόν της Α1: "Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για την πρώτη θέση στην κανονική σεζόν. Κρατάμε το αποτέλεσμα και συνεχίζουμε".

Για το εκτός έδρας ματς της Euroleague κόντρα στη Γαλατάσαραϊ: "Το 0-5 της Γαλατασαράι είναι πλασματικό. Διαθέτει πολύ καλές μονάδες, ίσως δεν έχει καταφέρει να γίνει ακόμα η ομάδα που θα ήθελε. Στην έδρα της έχει μεγάλη βοήθεια από τον κόσμο της. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, χρειαζόμαστε αυτή τη νίκη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK