Σπανούλης: "Βαδίζουμε στο άγνωστο, δεν θα περιμένουμε τα Χριστούγεννα"

Ο Βασίλης Σπανούλης ξέρει ότι χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει, δεδομένου του νέου τρόπου διεξαγωγής στην Ευρωλίγκα.

Σπανούλης: "Βαδίζουμε στο άγνωστο, δεν θα περιμένουμε τα Χριστούγεννα"

Η νέα μορφή στην Ευρωλίγκα αλλάζει τον τρόπο προετοιμασίας του Ολυμπιακού, όπως εξήγησε ο Βασίλης Σπανούλης στην πρώτη συγκέντρωση της νέας σεζόν.

Ο αρχηγός των πρωταθλητών ανέφερε: " Σε σχέση με πέρσι δεν άλλαξε πολύ ο κορμός. Ήρθαν τρία καινούρια άτομα για να συμπληρώσουν την ομάδα. Εύχομαι να έχει όλη η ομάδα υγεία. Μας περιμένει πολλή σκληρή δουλειά. Τίποτα δεν θα είναι εύκολο και μας περιμένει μία δύσκολη χρονιά. Ο Ολυμπιακός έχει πάντα υψηλές βλέψεις κι υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις. Εύχομαι όλα να πάνε καλά, να δουλέψουμε και να παίξουμε ένα θεαματικό και ουσιαστικό μπάσκετ.

Είναι σπάνιο φαινόμενο να είμαστε όλοι μαζί από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας.

Αυτό που αλλάζει είναι ότι φέτος, δεν έχουμε περιθώρια να μονταριστεί η ομάδα και να φορμαριστεί τα Χριστούγεννα. Πρέπει από το πρώτο παιχνίδι να παίρνεις νίκες, γιατί το κάθε ματς μετράει. Κάθε νίκη είναι σημαντική και κάθε ήττα θα είναι μία απώλεια. Πρέπει να σχεδιάσουμε την προετοιμασία με αυτόν τον τρόπο ώστε να είμαστε πανέτοιμοι για την πρώτη αγωνιστική. Βαδίζουμε στο άγνωστο φέτος. Θα πρέπει να πάμε βήμα-βήμα και σκοπός μας είναι να παίρνουμε νίκες. Πρέπει να προσαρμοστούμε διαφορετικά γιατί είναι μία νέα εμπειρία για όλους. Πιστεύω ότι θα γίνει το καλύτερο για την ομάδα".

Κληθείς να σχολιάσει τη μεταγραφή του Γκριν τόνισε: " Όλα θα φανούν στο γήπεδο. Είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστούμε. Εχω ακούσει τα καλύτερα για εκείνον, τόσο αγωνιστικά, όσο και για τον χαρακτήρα του. Εύχομαι και είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει την ομάδα

Εγώ ξεκουράστηκα και είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σφαιρόπουλος: "Αν παίρναμε 4άρι, δεν θα παίρναμε τον Γκριν"

News 24/7

24MEDIA NETWORK