Σπανούλης: "Βρήκαμε τον κατάλληλο άνθρωπο. Ο Σφαιρόπουλος πρέπει να μείνει"

Ο Βασίλης Σπανούλης έπλεξε το εγκώμιο του Γιάννη Σφαιρόπουλου, υποστηρίζοντας ότι πρέπει να παραμείνει στο τιμόνι του Ολυμπιακού για αρκετά ακόμη χρόνια.

Σπανούλης: "Βρήκαμε τον κατάλληλο άνθρωπο. Ο Σφαιρόπουλος πρέπει να μείνει"
Σπανούλης INTIME SPORTS

"Βασικός μας στόχος ήταν το πρωτάθλημα. Ήταν μια εκπληκτική χρονιά, μια χρονιά που δεν ξεκίνησε καλά αλλά τελείωσε φανταστικά. Αυτά έχει ο αθλητισμός, αυτά έχει το μπάσκετ. Τα προηγούμενα δύο χρόνια δεν τα καταφέραμε, όμως εφέτος έγινε και μάλιστα με εμφατικό τρόπο απέναντι σε ένα σπουδαίο αντίπαλο όπως ο Παναθηναϊκός", είπε αρχικά ο ηγέτης του Ολυμπιακού στην κάμερα του OTE TV.

Στη συνέχεια προσέθεσε: "Δείξαμε σωστή νοοτροπία μετά από το Final4 και ανταπεξήλθαμε στις απαιτήσεις. Υπό τέτοιες συνθήκες πρέπει να διεξάγονται οι τελικοί. Δεν μας αξίζει να γίνονται διάφορα πράγματα, μας αξίζει να κερδίζει ο καλύτερος".

Ο Βασίλης Σπανούλης προτιμά να κοιτάζει το "παρών": "Είναι σημαντικό ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχουμε κατακτήσει δύο Euroleague και δύο πρωταθλήματα τη στιγμή που για 15 χρόνια η ομάδα δεν είχε πάρει τίποτα. Δεν θέλω να μιλάω για δυναστείες, θέλω να κοιτάζω το τώρα. Να δείχνουμε στο γήπεδο με πράξεις την αξία μας και να βελτιωνόμαστε ολοένα και περισσότερο".

Ερωτηθείς για τους λόγους της επιτυχίας, ο "Kill Bill" απάντησε: "Παίζουμε ένα μπάσκετ που φέρνει νίκες. Από τότε που ήρθε ο κόουτς Σφαιρόπουλος δώσαμε έμφαση στα βασικά, να είμαστε ομάδα, να παίζουμε άμυνα, να είμαστε όπως πρέπει στο θέμα των ρόλων. Όλοι βλέπουμε αυτά τα αποτελέσματα. Το θέμα είναι να συνεχίσουμε έτσι. Έχουμε αγωνιστεί σε τρεις τελικούς με τρεις διαφορετικούς προπονητές. Η ομάδα έχει βρει τον κατάλληλο άνθρωπο και πρέπει να συνεχίσει έτσι, χωρίς αλλαγές, για 2-3-4-5 δεν ξέρω κι εγώ πόσα χρόνια".

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για μία συνομιλία του με τον Λευτέρη Μποχωρίδη, ο Βασίλης Σπανούλης απάντησε: "Είπαμε κάτι προσωπικό. Θεωρώ ότι είναι ένα παιδί με πολύ μέλλον. Το ελληνικό μπάσκετ διαθέτει πολλά νέα παιδιά που μπορούν να προσφέρουν στους συλλόγους και τις εθνικές ομάδες".

Διαβάστε ακόμα:

Τελικοί 2015: Το VIDEO με το "μπουγέλωμα" του Σπανούλη στους Αγγελόπουλους

Τελικοί 2015: Η απονομή στον Ολυμπιακό

O Σπανούλης σήκωσε το τρόπαιο μαζί με τα παιδιά του

Τελικοί 2015: Το φινάλε του ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και οι πανηγυρισμοί στις εξέδρες

Σλούκας: "Ελπίζω να μείνω στον Ολυμπιακό"

Τελικοί 2015: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 93-74

Τελικοί 2015: Πριμ 100.000 ευρώ από τους Αγγελόπουλους

Η "χρυσή Βίβλος" του ελληνικού πρωταθλήματος

News 24/7

24MEDIA NETWORK