Το πλατύ χαμόγελο και το κλάμα του Πρίντεζη

Ήταν αδύνατο για τον Γιώργο Πρίντεζη να συγκρατήσει τα δάκρυά του όταν έκανε δηλώσεις αφότου είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ARCADIA (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ARCADIA (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό πλημμύρισε με συναισθήματα τον Γιώργο Πρίντεζη.

Το μεσημέρι της Τετάρτης ο διεθνής πάουερ φόργουορντ μετέβη στα γραφεία των αδερφών Αγγελόπουλων στο κέντρο της Αθήνα και σε περίπου τρεις ώρες είχε ήδη υπογράψει το νέο συμβόλαιό του, διάρκειας τριών ετών.

Οι συζητήσεις για τους όρους δεν κράτησαν πολύ. Περισσότερο αναλύθηκε το πλάνο για τη νέα σεζόν και το μέλλον του Ολυμπιακού.

Ο Πρίντεζης βγήκε από το ραντεβού και έπεσε πάνω στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν. Ήταν αδύνατο να κρυφτεί. Το μεγάλο χαμόγελό του αποτύπωνε τη χαρά του για το νέο συμβόλαιό του. Ένα χαμόγελο που έδωσε τη θέση του στο δάκρυ την ώρα που έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ARCADIA (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ARCADIA (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

" Πήγαν όλα πάρα πολύ καλά και θα μείνω στο Ολυμπιακό για άλλα τρία χρόνια. Μιλήσαμε για αρκετή ώρα. Ήταν πολύ όμορφα, κάναμε μια πολύ όμορφη κουβέντα. Όλοι καταλάβαμε και τα λάθη και το τι έφταιξε, αλλά με χαροποίησε πάρα πολύ ο τρόπος που κουβεντιάσαμε. Συμφωνήσαμε σχεδόν κατευθείαν. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, μάλλον θα τελειώσω την καριέρα μου εδώ".

Ήταν το σημείο που άρχισε να κομπιάζει, με αποτέλεσμα να μπει ξανά στην είσοδο του κτιρίου για να μην καταγραφεί το πλάνο του με τα δάκρυα που κυλούσαν από τα μάτια του. Ο Ολυμπιακός άλλωστε είναι η ομάδα της καρδιάς του, κάτι που δεν αμφισβητήθηκε ποτέ.

Μαζί του στην είσοδο ήταν και ο Γιώργος Αγγελόπουλος λέγοντας από την πλευρά του: " Όλα καλά. Έγινε αυτό που έπρεπε να γίνει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK