Το συγκινητικό VIDEO της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την Ιωάννα Στάχτου

Η σύζυγος του Γιώργου Αγγελόπουλου, Ιωάννα Στάχτου, "έφυγε" από τη ζωή πριν λίγες ημέρες σκορπώντας τη θλίψη στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, αλλά και ολόκληρου του ελληνικού αθλητισμού. Δείτε το συγκινητικό VIDEΟ που ετοίμασαν προς τιμήν της οι "ερυθρόλευκοι".

Βαρύ το πένθος στην οικογένεια του Ολυμπιακού από την προηγούμενη εβδονμάδα, με τον εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ, Γιώργο Αγγελόπουλο, να χάνει την αγαπημένη του σύζυγο Ιωάννα η οποία νικήθηκε από τον καρκίνο σε ηλικία 42 ετών.

Η σύντροφος του Γιώργου Αγγελόπουλου, με την οποία πριν από δύο χρόνια μάλιστα είχαν αποκτήσει μία μικρή κορούλα, νοσηλεύτηκε πρόσφατα και για μεγάλο διάστημα σε ειδική κλινική στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου δυστυχώς η κατάσταση της υγείας της δεν βελτιώθηκε και πριν από λίγες ώρες έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Είχε πάντως την δική της συμβολή στην παραμονή εκείνου και του αδερφού του, Παναγιώτη, στην διοικητική ηγεσία της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Ήταν η γυναίκα που έδωσε την... σπίθα, η οποία ακολούθως έγινε "λάβα", με τους Πειραιώτες να κατακτούν τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Δείτε το συγκινητικό VIDEΟ που ετοίμασαν προς τιμήν της οι "ερυθρόλευκοι":

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Όταν ο Γιώργος γνώρισε την Ιωάννα

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...

Face Control

Ο Μπούσης δεν βγήκε από ταινία του Σκορσέζε

Ο Μιχάλης Μπούσης είναι αυτός που περίμεναν εναγωνίως στον ΟΦΗ. Ο 'σωτήρας' που πρώτα θα φτιάξει τη νοοτροπία και μετά θα βάλει λεφτά. Ο εξ Αργολίδος επιχειρηματίας είναι αυτός που ακούμπησε στο συναίσθημα μετά από χρόνια.