Το τρομερό κατόρθωμα του Σφαιρόπουλου

Ποιος θα περίμενε πως όταν πριν από τρία χρόνια οι αδερφοί Αγγελόπουλοι έψαχναν τον μόνιμο αντικαταστάτη του Γιώργου Μπαρτζώκα και κατέληγαν στον Γιάννη Σφαιρόπουλο, θα έφτανε αυτή η ξεχωριστή ημέρα!

Το τρομερό κατόρθωμα του Σφαιρόπουλου
EUROKINISSI

Σημαδιακή μέρα η Κυριακή για τον προπονητή του Ολυμπιακού Γιάννη Σφαιρόπουλο ο οποίος έγραψε… ιστορία.

Ο λόγος; Συμπλήρωσε 1087 διαδοχικές ημέρες στον "ερυθρόλευκο" πάγκο και έγινε ο 2ος μακροβιότερος στη σύγχρονη ιστορία της πειραϊκής ομάδας, πίσω μονάχα από τον Γιάννη Ιωαννίδη. Τον οποίο για να ξεπεράσει θα χρειαστεί να παραμείνει άλλα δύο χρόνια παρά δέκα μέρες.

Ο Σφαιρόπουλος ανέλαβε επίσημα τα καθήκοντά του πριν από τρία χρόνια παρά λίγες ημέρες. Την 1η Νοεμβρίου 2014 αντικατέστησε τον υπηρεσιακό (μετά τον Γιώργο Μπαρτζώκα) Μίλαν Τόμιτς και έχει πλέον ξεπεράσει κατά μία ημέρα τον Ντούσαν Ίβκοβιτς (1086 μέρες), επίδοση που κατέγραψε κατά την πρώτη θητεία στο λιμάνι, στο δεύτερο μισό της δεκαετίας του ’90!

Ο Θεσσαλονικιός τεχνικός είχε αφήσει πίσω τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τις 866 μέρες του στον Ολυμπιακό από τις 17 Μαρτίου 2017, αλλά και τους Γιώργο Μπαρτζώκα (830 μέρες παραμονής), Ντούσαν Ίβκοβιτς (713 μέρες παραμονής στη δεύτερη θητεία του).

Το τρομερό κατόρθωμα του Σφαιρόπουλου

News 24/7

24MEDIA NETWORK