Τραυματίας ο Χάντερ, άγνωστο πότε επιστρέφει

Ο Οθέλο Χάντερ θα μείνει εκτός προπονήσεων του Ολυμπιακού για το επόμενο διάστημα λόγω προβλήματος στους κοιλιακούς.

Συναγερμός στον Ολυμπιακό, αφού προέκυψε πρόβλημα με τον Οθέλο Χάντερ. Σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση, ο Αμερικάνος σέντερ υπέστη ρήξη κοιλιακού δεξιά, ενώ εντοπίστηκε κι ένα αιμάτωμα στο μέσο του μυός.

Προφανώς ο Χάντερ πίεσε περισσότερο τον εαυτό του σε κάποια άσκηση, με αποτέλεσμα να προκληθεί η ζημιά.

Όπως έλεγαν οι "ερυθρόλευκοι", ο χρόνος απουσίας του θα καθοριστεί μέσα στο επόμενο διάστημα.

Συνήθως τέτοιες περιπτώσεις χρειάζονται τουλάχιστον 15-20 ημέρες προτού ο αθλητής επιστρέψει στη δράση. Το χρονικό διάστημα μπορεί να επιμηκυνθεί, αν δεν ακολουθηθούν κατά γράμμα οι ιατρικές οδηγίες (ξεκούραση, θεραπεία) ή το αιμάτωμα δεν υποχωρήσει όσο γρήγορα έχει υπολογιστεί.

Ο Χάντερ χαρακτηρίζεται ήδη αμφίβολος για το ματς κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, πιθανότατα πάντως θα το χάσει, αφού μεσολαβούν μόλις δύο εβδομάδες μέχρι τότε.

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.