Τρίποντα… ανθρωπιάς από τον Γκριν

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε τις ημέρες των εορτών ο Έρικ Γκριν δίνοντας αγάπη σε άτομα που πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Ο Έρικ Γκριν επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου (24/12) το σπίτι του ιδρύματος «Χαμόγελο του Παιδιού» στο Μοσχάτο και μοίρασε τρόφιμα που είχε ανάγκη το συγκεκριμένο σπίτι.  Ο Αμερικανός γκαρντ συνομίλησε για περισσότερη από μια ώρα με τα παιδιά που διαμένουν εκεί,  μοιράστηκε την καθημερινότητα τους και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Οι κοινωνικές δράσεις του 25χρονου γκαρντ των πρωταθλητών Ελλάδος, όμως, δεν σταμάτησαν εκεί. Με δική του πρωτοβουλία, ο Γκριν κάλεσε 40 παιδιά από το Παίδων Πεντέλης για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ομάδα από την Πάτρα, τα παιδιά πήγαν στα αποδυτήρια των «ερυθρολεύκων», συνομίλησαν με τον Αμερικανό γκαρντ και φωτογραφήθηκαν μαζί του.

 

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...