"Χρόνια πολλά" από την Ολυμπία μέχρι την... Εuroleague!

Ο Βασίλης Σπανούλης κλείνει 36 χρόνια ζωής και η αγαπημένη του Ολιμπία Χοψονίδου του ευχήθηκε με ξεχωριστό τρόπο ενώ ακολούθησε και η Euroleague με video για τον αρχηγό του Ολυμπιακού.

Το "7" είναι το νούμερο με το οποίο έχει ταυτιστεί ο Βασίλης Σπανούλης φορώντας το από το 2010 και μετά που επέλεξε να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού και δεν θα μπορούσε να μην έχει σημαντικό ρόλο και στη ζωή του.

Την έβδομη ημέρα του Αυγούστου ήρθε στον κόσμο πριν από ακριβώς 36 χρόνια και με αφορμή τα γενέθλιά του δέχτηκε ένα ιδιαίτερο δώρο από τη σύζυγό του, με την Ολιμπία Χοψονίδου να του γράφει "Χρόνια Πολλά" σε ένα μαύρο πίνακα ζωγραφίζοντας και μία τούρτα για τον αρχηγό του Ολυμπιακού.

 

Φυσικά, ο εμβληματικός αρχηγός των Πειραιωτών δέχτηκε και τις ευχές της Euroleague που δημοσίευσε ένα video με μερικές από τις καλύτερες στιγμές του για να του ευχηθεί για την ιδιαίτερη αυτή ημέρα.

"Χρόνια πολλά στον θρυλικό Βασίλη Σπανούλη", έγραψε η διοργανώτρια αρχή στο σχετικό tweet.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι ευχές της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τον "V-Span":

 

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!