Ατομικό ο Μπατίστα, μειώνονται οι πιθανότητες για ΟΑΚΑ

Ο Εστέμπαν Μπατίστα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση του Παναθηναϊκού τη Δευτέρα (8/6) και ως εκ τούτου μειώνονται οι πιθανότητες συμμετοχής του στον δεύτερο τελικό της Α1 κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Ο Ουρουγουανός σέντερ του Παναθηναϊκού δεν είχε καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε με αποτέλεσμα να μην συμμετέχει στον πρώτο τελικό των "αιωνίων" στο ΣΕΦ.

Οι "πράσινοι" ξεκίνησαν τη Δευτέρα (8/6) την προετοιμασία τους για το δεύτερο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, με τον Μπατίστα να ακολουθεί ξανά ατομικό πρόγραμμα, γεγονός που μειώνει τις πιθανότητες συμμετοχής του στο ματς της Τετάρτης (10/6).

Φυσικά τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στην προπόνηση της Τρίτης (9/6) κατά την οποία θα αποφασιστεί η συμμετοχή του 31χρονου, σε συνεννόηση πάντα με το τεχνικό επιτελείο και το ιατρικό τιμ του "τριφυλλιού".

Face Control

Το bullying στον Φετφατζίδη

Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι ο Πάσπαλι του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού. Μία φάση που τον στιγμάτισε και η αναζήτηση της εξιλέωσής. Το γκολ με τη Λαμία ήταν το πρώτο βήμα, αναζητά το επόμενο.