Αυτοανακοινώθηκε ο Ρίβερς στον Παναθηναϊκό

Ο Κέι Σι Ρίβερς ενημέρωσε για την ένταξή του στον Παναθηναϊκό μέσω του λογαριασμού στο instagram.

Αυτοανακοινώθηκε ο Ρίβερς στον Παναθηναϊκό

Δεν χωράει πλέον αμφιβολία πως ο Κέι Σι Ρίβερς είναι παίκτης του Παναθηναϊκού. Ο ίδιος ο 29χρονος Αμερικανός ενημέρωσε για τη συμφωνία με την ελληνική ομάδα, αλλάζοντας τα στοιχεία του λογαριασμού του στο instagram.

Δεν ανήρτησε κάποια φωτογραφία με οποιοδήποτε μήνυμα να τη συνοδεύει. Αρκέστηκε να γράψει στις πληροφορίες για τον εαυτό του πως, εκτός από πρωταθλητής Ευρώπης του 2015, είναι πλέον γκαρντ του "τριφυλλιού", επιβεβαιώνοντας πως είχε στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του!

Το πειστήριο:

Αυτοανακοινώθηκε ο Ρίβερς στον Παναθηναϊκό

Ο Ρίβερς είναι αυτός που θα καλύψει στο ρόστερ των "πρασίνων" τη θέση μεταξύ 2-3. Παίκτης που ξεχωρίζει για το σουτ του, προκρίθηκε ως λύση, έναντι του Μανουτσάρ Μαρκοϊσβίλι, μετά την τροποποίηση του κανονισμού για τη χρήση των έξι αλλοδαπών στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Είναι το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού μετά τους Μπουρούση, Σίγκλετον και Τζέιμς.

Πέρυσι στην Ευρωλίγκα, ο νεοαποκτηθείς άσος του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε σε 27 ματς και είχε 6,6 πόντους με 54,3 στα δίποντα, 37,1% στα τρίποντα και 70,8 % στις βολές. Είχε επίσης 1,8 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 0,7 κλεψίματα.

Εκτός από τη Ρεάλ και την Μπάγερν, τις δύο τελευταίες ομάδες του, ο Ρίβερς έχει παίξει σε Λατίνα, Τρεβίζο, Β.Μπολόνια, Λοκομοτίβ Κουμπάν, Χίμκι και Ρίνο Μπίκχορνς (D-League).

ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΚΑΙ Ο ΣΕΝΓΚΕΛΙΑ

Εν τω μεταξύ, η αναζήτηση πάουερ φόργουορντ φέρνει από ώρα σ' ώρα αρκετά ονόματα στο προσκήνιο. Ο Άιζακ Φοτού είναι μία περίπτωση, αλλά όχι μόνη, αφού ο Τορνίκε Σενγκέλια έχει κερδίσει έδαφος. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ενημερώσει την Μπασκόνια για την πρόθεσή του ν' αποχωρήσει μετά από δύο σεζόν στη Βιτόρια και οι "πράσινοι" παραμονεύουν. Αλήθεια είναι ότι μοιάζει αρκετά με τον Κλαβέρ και αυτό αυξάνει τις πιθανότητες να έχει προκριθεί ως λύση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κέι Σι Ρίβερς: Το τρίποντο είναι το ψωμί του
Ο Ρίβερς υπέγραψε στον Παναθηναϊκό
Γιατί ο Φοτού θα μπορούσε να έρθει στον Παναθηναϊκό

News 24/7

24MEDIA NETWORK