Δεν έχει υπογράψει ακόμη ο Τζόρτζεβιτς

Ο Αλεξάνταρ Τζόρζεβιτς έχει συμφωνήσει να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού αλλά προσώρας δεν έχει υπογράψει το συμβόλαιό του. Ο Σάλε βρίσκεται στο Μιλάνο και μελετά εξονυχιστικά τους όρους της συνεργασίας του με τους Κυπελλούχους Ελλάδας.

Δεν έχει υπογράψει ακόμη ο Τζόρτζεβιτς

Παρά το γεγονός ότι ο Αλεξάνταρ Τζόρτζεβιτς έχει ήδη πει το ναι στον Παναθηναϊκό, οι πληροφορίες τον θέλουν να μην έχει υπογράψει ακόμα το συμβόλαιο που του προσφέρουν οι "πράσινοι".

Είναι γνωστό ότι ο Σάλε παρουσιάζεται ιδιαίτερα σχολαστικός σε κάθε συμφωνία που υπογράφει μελετώντας εξονυχιστικά τον κάθε όρο του συμβολαίου.

Αυτό κάνει, με τη βοήθεια των δικηγόρων του, και με το συμβόλαιο που του πρόσφερε ο Παναθηναϊκός αφού θέλει να είναι απολύτως σίγουρος κάτω από τις συνθήκες στις οποίες θα δουλέψει αλλά και για τη διασφάλιση του ιδίου και των συνεργατών του.

Είναι γεγονός ότι, αν και υπάρχει κατ' αρχήν συμφωνία, δεν μπορούμε να κάνουμε ακόμα λόγο για εποχή Τζόρτζεβιτς στον Παναθηναϊκό αν δεν μπει και η υπογραφή στα σχετικά έγγραφα.

Ο Σάλε, εν τω μεταξύ, βρίσκεται στο Μιλάνο (η αγαπημένη του πόλη στην οποία άλλωστε έχει και σπίτι) μαζί με τη σύζυγό του και παρακολουθεί, όπως όλοι οι Ευρωπαίοι φυσικά, τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμη

Συμφώνησε ο Τζόρτζεβιτς

News 24/7

24MEDIA NETWORK