Διαμαντίδης: "Ό,τι και να πούμε για τον Παύλο Γιαννακόπουλο είναι λίγο"

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού μίλησε για την αποθέωση του Παύλου Γιαννακόπουλου και τους στόχους της ομάδας.

Διαμαντίδης: "Ό,τι και να πούμε για τον Παύλο Γιαννακόπουλο είναι λίγο"
Διαμαντίδης-Παναθηναϊκός INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης μίλησε για τη βραδιά " Honouring our Legacy" και εκθείασε τον ιστορικό διοικητικό ηγέτη του Παναθηναϊκού, Παύλο Γιαννακόπουλο, ενώ τόνισε ότι οι "πράσινοι" δεν σταματούν σε αυτήν τη βραδιά.

Οι δηλώσεις Διαμαντίδη μετά από τον αγώνα

Για το αν συγκινήθηκε

"Δεν λύγισα, ήταν μέρα χαράς και ευχαρίστησης για εμένα. Δεν θα έλεγα πως είναι η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου, αλλά σίγουρα είναι μια από τις πολύ όμορφες".

Για τον κόσμο

"Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για την τιμή που μου έκανε να είμαι στην καλύτερη πεντάδα. Στον Παναθηναϊκό έχουν έρθει ασύλληπτα ονόματα, κι ευχαριστώ πολύ που με επέλεξε ο κόσμος".

Για το πως θέλει να κλείσει την καριέρα του

"Πάνω από όλα να είμαστε υγιής. Όπως είδατε σήμερα, όλα καλά και όλα ωραία αλλά είχαμε τον τραυματισμό του Λευτέρη στο τέλος. Σίγουρα θέλω να κλείσω υγιής, και θα προσπαθήσω όπως και οι συμπαίκτες μου, να κλείσω με τίτλους. Είναι δύσκολο αλλά θα δώσουμε το 100% όπως κάνει αυτή η ομάδα όλα αυτά τα χρόνια".

Για τον Παύλο Γιαννακόπουλο

"Για τον κ. Παύλο ότι και να πούμε είναι λίγο. Είναι γνωστή η προσφορά του. Όχι μόνο στο ελληνικό μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό, έχει προσφέρει στον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα και στην ελληνική κοινωνία".

Για το αν θέλει να βάλει έναν τίτλο για τη βραδιά στο ΟΑΚΑ

"Δεν θέλω να βάλω τίτλο, γιατί θα παίξω κι άλλο. Δεν είμαι παλαίμαχος, παίζω ακόμα. Η βραδιά ήταν ωραία, αλλά οι στόχοι του Παναθηναϊκού είναι γνωστοί".

News 24/7

24MEDIA NETWORK