Ένα (ακόμα) βήμα πιο κοντά στον Παναθηναϊκό ο Τζέιμς

Ο Μάικ Τζέιμς έχει αρχίσει ήδη να προβάρει τα πράσινα του Παναθηναϊκού, με τους Νιου Όρλιανς Πέλικανς να ανακοινώνουν επίσημα το βράδυ του Σαββάτου την αποδέσμευσή του.

Αυτό που όλοι ανέμεναν τα τελευταία 24ώρα έγινε τελικά πράξη το Σάββατο, με τους Νιου Όρλιανς Πέλικανς να ανακοινώνουν την αποδέσμευση του Μάικ Τζέιμς και να ανοίγουν διάπλατα το δρόμο της επιστροφής του στην Ελλάδα.

Ο Αμερικανός γκαρντ είχε δει αρχικά τους Σανς να τον αφήνουν ελεύθερο παρά το εγγυημένο συμβόλαιο που είχαν υπογράψει μαζί του ενώ τώρα οι Πέλικανς ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας παρά του το Two-Way συμβόλαιο που υπήρχε μαζί του.

Πλέον, ο 27χρονος είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, στον οποίο αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν, με τον παίκτη να έχει μάλιστα έρθει σε συμφωνία με τους εξάκις πρωταθλητές Ευρώπης από την Παρασκευή.

 

Podcasts

Οι 2 Κοντροί #4: Προκρίνεται ο Ολυμπιακός;

Γιάννης Φιλέρης και Θανάσης Κρεκούκιας αφήνουν για λίγο στην άκρη τους τσακωμούς στον αέρα των '2 Κοντρών' και αναλύουν τις πιθανότητες του Ολυμπιακού για την πρόκριση στο παγωμένο Κίεβο.