Επίσημο: Επιστροφή Πεδουλάκη στον Παναθηναϊκό

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την πρόσληψη του Αργύρη Πεδουλάκη έως το τέλος της τρέχουσας περιόδου. Επιστροφή "Άρτζι" στο "τριφύλλι" μετά από δύο χρόνια και ένα μήνες.

Επίσημο: Επιστροφή Πεδουλάκη στον Παναθηναϊκό
Πεδουλάκης Παναθηναϊκός επιστροφή

Η Μπασκόνια τον... απέλυσε τον Μάρτιο του 2014 και η Μπασκόνια φέρνει πίσω στον Παναθηναϊκό τον Αργύρη Πεδουλάκη.

Μόνο λίγες ώρες αφότου επισημοποιήθηκε το διαζύγιο με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, απόρροια του αποκλεισμού στην Ευρωλίγκα με 3-0 από την ισπανική ομάδα, ο Έλληνας κόουτς ανέλαβε τα ηνία του "τριφυλλιού" και επέστρεψε στο ΟΑΚΑ. Σε πρώτη φάση έως το φινάλε της τρέχουσας σεζόν και ακολούθως για το μέλλον, διότι η επισήμανση στην ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ήταν άκρως λεπτομερής.

" Με στόχο την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος", σημείωσαν οι "πράσινοι" και ο "Άρτζι" γι' αυτό ακριβώς γύρισε στο "τριφύλλι" σχεδόν πενήντα μήνες μετά την απόλυσή του. Για να νικήσει τον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση ανέφερε: " Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Αργύρη Πεδουλάκη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου με στόχο την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος".

Ο 52χρονος κόουτς επιστρέφει για τη δεύτερη θητεία του στον Παναθηναϊκό, όντας άνεργος απ' όταν έφυγε από την Ούνιξ Καζάν. Είχε προσληφθεί το καλοκαίρι του 2012 έχοντας να κουβαλήσει το "βαρύ" φορτίο της διαδοχής του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην τεχνική ηγεσία. Επί των ημερών του και με πολλές περικοπές στο μπάτζετ οι "πράσινοι" κατέκτησαν δύο κύπελλα και... 1,5 πρωτάθλημα, προτού τον Μάρτιο του 2012 παρέδωσε τα ηνία στο δίδυμο Αλβέρτη-Πρίφτη.

Προηγουμένως είχε δουλέψει σε Περιστέρι, την ομάδα της καρδιάς του, Μακεδονικό, τον οποίο οδήγησε μέχρι τον τελικό του Eurocup, Ρέθυμνο, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Είχε υπάρξει και αθλητής του Παναθηναϊκού για μία 6ετία (1986-92).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σχόλιο Τάσου Μαγουλά: "Ευτυχώς" φεύγει ο Διαμαντίδης
Σχόλιο Τσάρλυ: Χειρότερος και από τον Παβλίσεβιτς

News 24/7

24MEDIA NETWORK