Φωτογραφία και ανθοδέσμες στη θέση του Παύλου Γιαννακόπουλου

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος έφυγε από τη ζωή όμως από τις καρδιές των φίλων του Παναθηναϊκού δεν πρόκειται να φύγει ποτέ και λίγη ώρα πριν την έναρξη του 3ου τελικού της Stoiximan.gr Basket League το "τριφύλλι" φρόντισε να δείξει τo σεβασμό του στον ιστορικό ηγέτη του με ξεχωριστό τρόπο (PHOTOS).

Η 10η Ιουνίου του 2018 είναι μία ημερομηνία μαύρη για τον Παναθηναϊκό καθώς έφυγε από τη ζωή ο Παύλος Γιαννακόπουλος σε ηλικία 89 ετών και όπως γίνεται αντιληπτό ο τρίτος τελικός κόντρα στον Ολυμπιακό για την Stoiximan.gr Basket League διεξάγεται κάτω από κλίμα μεγάλης θλίψης και έντονης συγκινησιακής φόρτισης στην πράσινη οικογένεια.

Μία απλή απόδειξη είναι η κίνηση του επίσημου Παναθηναϊκού να τοποθετήσει στη θέση του Παύλου Γιαννακόπουλου στα επίσημα μία μεγαλη φωτογραφία του αλλά και ανθοδέσμη, ως ελάχιστο φόρο τιμής στον χαρισματικό παράγοντα που άλλαξε το ρου της ιστορίας της ομάδας του στο ελληνικό μπάσκετ.

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.