Γιαννακόπουλος: "Προσπαθούν να τινάξουν στον αέρα το μπάσκετ"

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με επίσημη δήλωσή του, πήρε θέση για τη διαρροή της ΚΑΕ Ολυμπιακός, τονίζοντας πως δέχεται "αήθη επίθεση" από την αρχή της χρονιάς. Παράλληλα, καταστεί σαφές πως έχει αποφασίσει να χαράξει μια πορεία που θα βοηθήσει στην εξομάλυνση των σχέσεων και την αποτροπή των φαινομένων βίας.

Γιαννακόπουλος: "Προσπαθούν να τινάξουν στον αέρα το μπάσκετ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Νέο επεισόδιο είχαμε στην κόντρα μεταξύ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Το απόγευμα της Πέμπτης (21/04) οιι "ερυθρόλευκοι" διέρρευσαν πως ο Αθλητικός Εισαγγελάς άσκησε ποινική δίωξη στον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός "για τις πράξεις βίας που τέλεσε στις 2 Μαΐου 2015 στο ΟΑΚΑ στον αγώνα της 24ης αγωνιστικής της περιόδου 2014-2015".

Λίγες ώρες αργότερα ήρθε η απάντηση του κ. Γιαννακόπουλου, ο οποίος, μέσω επίσημης δήλωσης, πήρε θέση για όσα διαρρέονται από την πλευρά του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως δέχεται "αήθη επίθεση" από την αρχή της χρονιάς. Παράλληλα, καταστεί σαφές πως έχει αποφασίσει να χαράξει μια πορεία που θα βοηθήσει στην εξομάλυνση των σχέσεων και την αποτροπή των φαινομένων βίας.

Αναλυτικά η δήλωση:

"Για ακόμα μια φορά η φίλαθλη Ελλάδα και όλοι όσοι πραγματικά αγαπούν τον καθαρό αθλητισμό και όσα πρεσβεύει έγιναν μάρτυρες της αήθους επίθεσης και της απερίσκεπτης όξυνσης των πνευμάτων από την πλευρά της ΚΑΕ Ολυμπιακός και όχι μόνο.

Από το ξεκίνημα της χρονιάς δέχομαι προσωπικά χτυπήματα από την πλευρά τους. Επιχειρούν με κάθε τρόπο να με λοιδορήσουν και να με λασπολογήσουν. Προσωπικά, έχω αποδείξει με τη στάση μου ότι ουδέποτε χτυπάω πρώτος. Στις απειροελάχιστες φορές που το έκανα, είχα το σθένος να αναγνωρίσω το λάθος μου. Σε όλες τις υπόλοιπες αντιπαραθέσεις πάντα αμύνομαι υπερασπιζόμενος τον εαυτό μου. Έχω αποφασίσει να χαράξω μια πορεία που θα βοηθήσει στην εξομάλυνση των σχέσεων και την αποτροπή των φαινομένων βίας. Προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσω, γιατί στόχος μου είναι να βοηθήσω το άθλημα και την ανάπτυξή του. Από το ξεκίνημα της χρονιάς και από την κλήρωση του πρωταθλήματος γνωστοποιήσαμε τη θέση μας, απλώνοντας χείρα φιλίας και ηρεμίας. Έκτοτε αντί να κάνουν ένα βήμα προς τα εμπρός, προχώρησαν σε αήθεις επιθέσεις, χλεύη, όπως μετά το ματς του πρωταθλήματος , καταγγελίες σε οικονομικούς εισαγγελείς, οι οποίες αποδείχθηκαν άνθρακας και διαρκείς πράξεις ώστε να προκαλέσουν αντιδράσεις και πόλεμο.

Η δική μας στάση σε όλα τα παραπάνω ήταν η εξής: Καμία απάντηση και καμία όξυνση. Αντ’ αυτού, προχωρήσαμε σε πρόσκληση των ακαδημιών μας σε φιλικό αγώνα και συμβολική πρόσκληση στον κύριο Αγγελόπουλο για έναν παιχνίδι μπάσκετ. Γιατί πρέπει να σκεφτούμε πως λατρεύουμε τις ομάδες μας αλλά πάνω απ΄ όλα το μπάσκετ είναι ένα άθλημα. Αυτό το άθλημα προσπαθούν να τινάξουν στον αέρα. Δεν θα τους ακολουθήσουμε.

ΥΓ: Όσο για την ποινική δίωξη κάθε άνθρωπος ανεξαρτήτου θέσεως και ρόλου έχει τρωτά σημεία και δόξα τω Θεώ μέχρι σήμερα όσοι επιλέγουν να με πολεμήσουν είναι διάτρητοι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ποινική δίωξη στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

News 24/7

24MEDIA NETWORK