Γιαννακόπουλος: "Θα κάνουμε μεταγραφή, αν..."

Η νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού έβγαλε... ειδήσεις όσον αφορά την ενίσχυση των "πράσινων". Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε αποκαλύψεις σχετικά με το μεταγραφικό ζήτημα.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να ενισχυθεί ο Παναθηναϊκός, όπως φημολογείται τις τελευταίες ημέρες ότι θα γίνει κυρίως για τη θέση "5".

Ο διοικητικός ηγέτης των "πράσινων" δεν αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα πράγματα, όσον αφορά το πλάνο απόκτησης και σε πού θα αγωνίζεται ο παίκτης που θα έρθει αν έρθει, επισημαίνοντας όμως τα εξής: "Έχουμε κάνει συζητήσεις με τον προπονητή και αν βρούμε κάτι που θα κάνει τη διαφορά, τότε θα το δούμε!"

Υπενθυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Ολυμπιακού με 68-61 στο ΟΑΚΑ.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.