Η αιφνιδιαστική αποχώρηση Ντένμον... δείχνει Λοτζέσκι

Άμεση αναμένεται η αντικατάσταση του Αμερικάνου γκαρντ που φεύγει για Κίνα, αφού ο "Λότζο" περιμένει να τον φωνάξουν για τις υπογραφές.

BASKET LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
Μάρκους Ντένμον και Ματ Λοτζέσκι EUROKINNISI

Ο Μάρκους Ντένμον θα ήταν παράδοξο να πει όχι σε μια τέτοια προσφορά από την Κίνα (1.2 εκατ. δολάρια) και ο Τσάβι Πασκουάλ καλείται ν' αναπροσαρμόσει τα πλάνα του.

Ο Καταλανός κόουτς είχε αποφασίσει να δώσει δεύτερη ευκαιρία στον Αμερικανό και εισηγήθηκε την ενεργοποίηση της οψιόν αυτόματης ανανέωσης του συμβολαίου του. Πόνταρε στο σουτ του και τις αμυντικές αρετές που είχε αναπτύξει στη διάρκεια της σεζόν. Προέκυψε ωστόσο αλλαγή, παρότι ο Παναθηναϊκός κράτησε τα δικαιώματά του.

Τουλάχιστον η ανατροπή αυτή δεν φέρνει μεγάλη αναστάτωση στο σχεδιασμό. Διότι ο Ματ Λοτζέσκι, που ήταν καιρό stand by, θα λάβει πιθανότατα το σινιάλο να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Χρειάζεται έναν σουτέρ ο Πασκουάλ και ο Αμερικανός είναι τέτοιος, ασχέτως των προβλημάτων που μπορεί να βγάλει σε μια σεζόν. Μην ξεχνάμε πως στους τελικούς ήταν καταλυτικός.

Τα χρήματα που θα εξοικονομήσει ο Παναθηναϊκός από την τροποποίηση αυτή, αφού ο Λοτζέσκι έχει μικρότερο συμβόλαιο, υπάρχει διάθεση να τα... ρίξει στον ψηλό που θα έρθει για να συμπληρώσει τη φροντ λάιν. 4άρι με σουτ, το οποίο όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζει ο Αύγουστος τόσο θα φέρνει σε κοψιά στον... Οκάρο Γουάιτ! Εκτός κι αν αποφασιστεί να πληρωθεί και αποζημίωση σε ομάδα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK