Η... απάντηση Γιαννακόπουλου στην θύρα 13

Λίγες ώρες μετά την επικριτική ανακοίνωση της θύρας 13 κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με γραπτή του δήλωση τόνισε πως: "Η αγάπη και η καθημερινή στήριξη του απλού Παναθηναϊκού φιλάθλου είναι αυτή που κρατάει τη φλόγα ζωντανή".

Οι σχέσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με μερίδα οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού δεν βρίσκονται σε καλό επίπεδο. Κάτι που φαίνεται και από την ανακοίνωση της θύρας 13, που επικρίνει τις τακτικές του ισχυρού άνδρα των πράσινων.

Ο κ. Γιαννακόπουλος εξέδωσε γραπτή δήλωση μετά τη μεγάλη νίκη κόντρα στο Ρέθυμνο με 116-83, στην οποία αφήνει να εννοηθεί πως ο απλός φίλαθλος είναι αυτός που κάνει τη διαφορά.

Αναλυτικά:

"Συγχαρητήρια στην ομάδα και το τεχνικό επιτελείο για τη νίκη σήμερα. Η ομάδα δείχνει ότι είναι έτοιμη για μεγάλα πράγματα.

Μπαίνοντας στο 2017, η οικογένειά μου και εγώ κλείνουμε τριάντα χρόνια στο μπασκετικό τμήμα του Παναθηναϊκού.

Άλλοτε σε καλύτερες οικονομικά συνθήκες, άλλοτε σε όχι και τόσο καλές έχουμε, προσπαθήσει να κρατήσουμε ψηλά το Παναθηναϊκό φρόνημα.

Η αγάπη και η καθημερινή στήριξη του απλού Παναθηναϊκού φιλάθλου είναι αυτή που κρατάει τη φλόγα ζωντανή και αποτελεί την μονή επιβράβευση.

Όταν προσπαθείς σίγουρα θα κάνεις και λάθη, αλλά το σημαντικό είναι τελικά το πρόσημο να είναι θετικό, κάτι που στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχουμε καταφέρει να αναγνωρίζει όλη η Ευρώπη.

Καλή Χρονιά σε όλο τον κόσμο"!

Δ.Π.Γ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η Θύρα 13 "πέταξε το γάντι" στον Γιαννακόπουλο  
Κατοστάρα στο ντεμπούτο του Τζεντίλε ο Παναθηναϊκός  

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...