Η δεύτερη γνώμη αλλάζει τα δεδομένα για Πασκουάλ

Απευθείας σε κλινική της Βαρκελώνης μετέβη ο προπονητής του Παναθηναϊκού προκειμένου να εξεταστεί από Ισπανούς γιατρούς για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με καρδιά του.

Η δεύτερη γνώμη αλλάζει τα δεδομένα για Πασκουάλ

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν πήγε στη Βαρκελώνη μόνο για τη συνάντηση των προπονητών των ομάδων της Ευρωλίγκας. Πήγε για να λάβει μια δεύτερη γνώμη για όσα του είπαν στην Αθήνα μετά τη δυσφορία που ένιωσε και την εισαγωγή του σε νοσοκομείο.

Όπως μετέδωσε το απόγευμα της Τετάρτης η " Mundo Deportivo" και ο Χοσέ Ιγκνάσιο Ουγκέτ, δημοσιογράφος του περιβάλλοντός του, ο κόουτς του Παναθηναϊκού επισκέφτηκε κατευθείαν την κλινική Κιρόν για να εξεταστεί ξανά και να λάβει μια δεύτερη γνώμη.

Σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση, η αδιαθεσία που ένιωσε ο Καταλανός δεν προήλθε από καρδιακή ανεπάρκεια, αλλά από το άγχος και την πίεση στο φινάλε της σεζόν, με αποτέλεσμα ο οργανισμός του να "κλατάρει".

Ο Πασκουάλ θα διανυκτερεύσει στην κλινική προκειμένου οι γιατροί να παρακολουθούν τις μετρήσεις και να καταλήξουν πως όντως δεν συντρέχει λόγος να υποβληθεί σε επέμβαση. Όπως όλα δείχνουν πάντως δεν θα έχει πρόβλημα να συνεχίσει να δουλεύει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK