Η Εστουδιάντες δεν αφήνει τον Κουκ, ο ίδιος ξέρει ότι... δεν ξέρει

Οι Ισπανοί "τρενάρουν" το ταξίδι του Αμερικάνο πλέι μέικερ στην Αθήνα και η μεταγραφή που θέλει να κλείσει άμεσα ο Παναθηναϊκός καθυστερεί.

Η Εστουδιάντες δεν αφήνει τον Κουκ, ο ίδιος ξέρει ότι... δεν ξέρει

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει πολύ χρόνο στη διάθεσή του. Θέλει τον Ομάρ Κουκ και τον θέλει τώρα έτσι ώστε να καλύψει το κενό που έχει προκύψει στην περιφερειακή γραμμή. Ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει επιλέξει τον Αμερικάνο πόιντ γκαρντ, οι "πράσινοι" έχουν βρει σημείο επαφής με τους "φοιτητές" (στα 140.000 για το μπάι άουτ), αλλά επειδή παίκτες στην αγορά δεν υπάρχουν εύκαιροι για να τον αντικαταστήσουν η οριστική συμφωνία συναντάει εμπόδια.

Ο Κουκ έπαιξε στο μίνι μαδριλένικο ντέρμπι με τη Φουενλαμπράδα έχοντας 8 πόντους (2/4 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ) και μετά τη λήξη του ματς ρωτήθηκε για το μέλλον του. Ο ίδιος δεν ήξερε τι ακριβώς να πει. Ίσως όντως δεν γνωρίζει τι θα συμβεί. Διότι κληθείς ν' απαντήσει αν αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι του στην Εστουδιάντες αποκρίθηκε σε δημοσιογράφο του Radio Cope (σταθμού της Μαδρίτης) πως " δεν είμαι σίγουρος, ενδεχομένως".

Ανέφερε βέβαια πως " κάτι γίνεται στο παρασκήνιο, αλλά δεν μού το έχει επιβεβαιώσει κάποιος. Απ' όσο ξέρω υπάρχει μια είδους συμφωνία, αλλά κανένας δεν μου έχει πει κάτι".

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙΣ ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK