Η ιστορία πίσω από τον αριθμό 13

Συγκλονίζει το ντοκιμαντέρ για τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Ο πρώην αρχηγός του εξάστερου αποχαιρετά σε λίγες ώρες οριστικά το μπάσκετ και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods και ο Stoiximan παρουσιάζουν σε μια τηλεοπτική παραγωγή 53 λεπτών, μοναδικές στιγμές από την ιστορία και την καριέρα του 3D.

Η ιστορία πίσω από τον αριθμό 13

Αν κάποιος δεν είχε ακούσει ποτέ για τον Δημήτρη Διαμαντίδη, αυτό το ντοκιμαντέρ που αποτελεί συμπαραγωγή των ΚΑΕ Παναθηναικος Superfoods και Stoiximan, αποκαλύπτει όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζει κανείς για τον θρυλικό πρώην αρχηγό του Παναθηναϊκού.

Πρόκειται για συνεντέυξεις ανθρώπων που έχουν επηρεάσει την καριέρα του Διαμαντίδη, όπως προπονητές, συμπαίκτες, αλλά και παράγοντες ομάδων

Η ιστορία αφορά όλη την πορεία της καριέρας του από τα πρώτα βήματα στην Καστοριά και το ξεπέταγμα στον Ηρακλή, μέχρι φυσικά την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και την Εθνική Ομάδα

Mεταξύ άλλων μιλούν οι: Ομπραντοβιτς, Γιαννάκης, Ιαωννίδης, Ιτούδης, Αλβέρτης, Σερχι Ροντρίγκεζ, Γιασικεβίτσιους, Μπατίστ, Πεδουλάκης & Παυλος/Θανασης/Δημητρης Γιαννακόπουλος.

Δείτε ΕΔΩ το ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ διάρκειας 53 λεπτών για τον Δημήτρη Διαμαντίδη

News 24/7

24MEDIA NETWORK