Η πράσινη απάντηση στον Ολυμπιακό είχε και... ευχές!

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του Ολυμπιακού με στόχο τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, η πράσινη ΚΑΕ απάντησε μέσω κριτικής στο αγωνιστικό αλλά και στο... επικοινωνιακό κομμάτι των Πειραιωτών.

"Και οι τυφλοί είδαν τον Γιαννακόπουλο να επιτίθεται στους διαιτητές", τονίζεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Πέμπτης ο Ολυμπιακός με αφορμή τη συμπεριφορά του ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια του πέμπτου τελικού των δύο ομάδων, με τους "πράσινους" να περνούν ωστόσο στην αντεπίθεση λίγες ώρες αργότερα, αναφέροντας τα εξής:

"Για πρώτη φορά στα χρονικά μια ΚΑΕ επικαλείται ως απόδειξη κάτι που τη διαψεύδει, δηλαδή το φύλλο αγώνα.

Περιμένουμε  με ιδιαίτερη αγωνία ποια θα είναι η απάντησή τους στην ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods για τα αίσχη του ΣΕΦ όλα αυτά τα χρόνια και ελπίζουμε ότι στο μέλλον θα βελτιωθούν επικοινωνιακά, όπου αποδεικνύεται ότι είναι χειρότεροι και από το αγωνιστικό τους τμήμα".

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...