Κόκκινο πανί για τον Ρίβερς ο Ολυμπιακός!

Κορυφαίος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ήταν ο Κέι Σι Ρίβερς, ο οποίος πυροβολούσε ασταμάτητα το αντίπαλο καλάθι. Ο άσος του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 26 πόντους, ενώ στα τελευταία τρία παιχνίδια με τους "ερυθρόλευκους" μετράει συνολικά 76 πόντους!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ EUROKINISSI SPORTS

Τι άλλο να κάνει ο Κέι Σι Ρίβερς; Τι κι αν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ήξερε ότι ο Αμερικανός αποτελεί τον νούμερο ένα κίνδυνο για τον Ολυμπιακό, δεν κατάφερε να τον περιορίσει και για ακόμη ένα "αιώνιο" ντέρμπι ο άσος του Παναθηναϊκού έκανε... πάρτι.

Ο Ρίβερς ήταν καταλυτικός στη νίκη του Παναθηναϊκού με 72-59. Ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με απολογισμό 26 πόντους (4/6 δίποντα και 6/10 τρίποντα), παίρνοντας από το χέρι το Τριφύλλι.

Βέβαια ο "πράσινος" γκαρντ δείχνοντας πως έχει ξεκάθαρη... προτίμηση στον Ολυμπιακό αφού στα τρία τελευταία ντέρμπι έχει μέσο όρο 25.3 πόντους, ενώ συνολικά έχει πετύχει 76 πόντους στα παιχνίδια για Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Euroleague.

Πιο συγκεκριμένα στο ματς της EuroLeague στο ΣΕΦ είχε 23 πόντους με 4/4 βολές, 5/9 δίποντα, 3/3 τρίποντα σε 29:18, ενώ στον ημιτελικό Κυπέλλου στο Φάληρο σκόραρε 27 πόντους με 3/4 βολές, 9/11 δίποντα και 2/4 τρίποντα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Θα ζήσει ή θα πεθάνει με τον τρόπο του!
Ο περίπατος, τα δώρα και ο κοκκινοφάγος!
Απαντες ευχαριστημένοι και χαρούμενοι!
Ρίβερς "έπνιξε" τον Ολυμπιακό στον ΟΑΚΑ, δεν καλύφθηκε η διαφορά

News 24/7

24MEDIA NETWORK