"Κράξιμο" Γιαννακόπουλου σε παίκτες

Άλλα ήθελε να δει και άλλα είδε από τον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος έχει πολύ μεγαλύτερες απαιτήσεις από παίκτες που... χρυσοπληρώνονται!

"Κράξιμο" Γιαννακόπουλου σε παίκτες

Κάθε ήττα από τον Ολυμπιακό "πληγώνει" διπλά τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για την έκτη σερί. Πριν από 3,5 μήνες μια τέτοια οδήγησε τον Αργύρη Πεδουλάκη εκτός Παναθηναϊκού. Ο Τσάβι Πασκουάλ έχασε για δεύτερη φορά σε ντέρμπι, αλλά -σε αυτή τη φάση- δεν κινδυνεύει. Διότι, σύμφωνα με τον ισχυρό άνδρα του "τριφυλλιού", η ευθύνη για την εικόνα της ομάδας βαραίνει πρώτα απ' όλα τους παίκτες.

Όπως έλεγε το Σάββατο, σε προσωπικό μήνυμά του " έχουμε κάνει μια μεγάλη υπέρβαση ώστε να ξαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που πρέπει να είναι. Για να γίνει αυτό και να πετύχουμε τους στόχους μας οφείλουν όλοι να καταλάβουν πως πρέπει να βάζουν το εμείς πάνω από το εγώ τους".

Κατά το περιβάλλον του μάλιστα υπάρχει δυσαρέσκεια για τους Έλληνες του υπάρχοντος ρόστερ. Οι οποίοι οφείλουν να γνωρίζουν πως τέτοιες εμφανίσεις-ήττες δεν ξεπερνιούνται εύκολα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δεν δέχθηκε ερωτήσεις ο Πασκουάλ!
Η άμυνα, η αποκάλυψη και τα μπλακ άουτ του Τσάβι
Γουότερς ή Τζεντίλε, βρείτε τη διαφορά

News 24/7

24MEDIA NETWORK