Μανωλόπουλος: "Ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα και δεν συγχωρεί το λάθος"

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Μανωλόπουλος σχολίασε την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό στον πρώτο τελικό της Basket League, τονίζοντας πως η χαλάρωση και τα επιθετικά ριμπάουντ κόστισαν στους "πράσινους".

Μανωλόπουλος: "Ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα και δεν συγχωρεί το λάθος"
INTIME SPORTS

Στη χαλάρωση του Παναθηναϊκού μετά τη διαφορά που πήρε στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου αναφέρθηκε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, τονίζοντας πως τα επιθετικά ριμπάουντ πλήγωσαν περισσότερο την ομάδα του. Ολυμπιακός έχει ποιότητα και δεν συγχωρεί το λάθος" , σχολίασε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Δεν έχω πολλά να πω για το παιχνίδι. Μπήκαμε πολύ δυνατά, αποφασισμένοι για τη νίκη, πιστέψαμε σε αυτή και η διαφορά που πήραμε στο πρώτο δεκάλεπτο δεν έφτανε. Πολύ κακώς χαλαρώσαμε. Μας πλήγωσαν πολύ τα επιθετικά ριμπάουντ του Ολυμπιακού, 14 είναι πάρα πολλά. Δεν είχαμε συγκέντρωση σε αυτό το κομμάτι και ο αντίπαλος είναι πολύ καλός σε αυτό το κομμάτι. Ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα και δεν συγχωρεί το λάθος. Εμείς κάναμε πολλά λάθη στο δεύτερο μέρος με τη σκληρή άμυνα του Ολυμπιακού και είναι πράγματα αυτά που πρέπει να διορθώσουμε τώρα που η σειρά έρχεται στο ΟΑΚΑ".

Για το αν χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία: "Εμείς ήρθαμε να κερδίσουμε. Δεν τα καταφέραμε. Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί, θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε".

Για τα λίγα λάθη του Ολυμπιακού: "Τα 4 λάθη του Ολυμπιακού είναι πάρα πολύ λίγα. Εμείς θέλουμε να παίξουμε πιεστική άμυνα".

Για την απόδοση των Μόργκαν και Κούπερ: "Είναι πολύ λίγο χρόνο μαζί μας και είναι πολύ πιο δύσκολο γι’ αυτούς. Προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε. Θεωρώ πως στο επόμενο παιχνίδι θα είναι καλύτεροι".

Για το αν θα παίξει ο Μπατίστα την Τετάρτη: "Είναι ιατρικό θέμα, περιμένουμε τι θα πουν οι γιατροί. Θα δούμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK