Με προτεραιότητα η είσοδος στο δεύτερο τελικό

Όσοι είχαν βρεθεί στο γήπεδο για το δεύτερο ημιτελικό με τον Πανιώνιο θα έχουν προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίων για τον τελικό με τον Ολυμπιακό την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Ήταν κάτι που η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε ανακοινώσει, μένοντας πιστή στις εξαγγελίες της.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, "όσοι έχουν κρατήσει το απόκομμα του εισιτηρίου του δεύτερου ημιτελικού, θα πρέπει να το προσκομίσουν στα εκδοτήρια της θύρας 10, ή στα γραφεία της Viva, προκειμένου να τους δοθεί εισιτήριο για τον δεύτερο τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ. Η προτεραιότητα αυτή θα ισχύσει για δύο μέρες (σήμερα 4/6 και αύριο 5/6) και όσοι ενδιαφέρονται θα μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους από τα εξής σημεία:

*Θύρα 10 στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης» (10.00-20.00)

*Γραφείο Viva.gr στο “The Mall Athens”, Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Επίπεδο 2 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευ-Παρ: 10:00 - 21:00, Σάβ: 09:00 - 20:00) - ο εκάστοτε αγώνας θα είναι διαθέσιμος προς πώληση μέχρι και 4 ώρες πριν την έναρξη

*Γραφεία Viva.gr, Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι 2ος όροφος (Ωράριο Λειτουργίας: Δευ-Κυρ: 10.00 – 20.00)".

Από την Πέμπτη η διάθεση θα είναι ελεύθερη.

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.