Μεταμεσονύχτιο "προσκύνημα" στο ΟΑΚΑ από χιλιάδες οπαδούς

Ο Παναθηναϊκός άλωσε το ΣΕΦ στον 5ο τελικό, έβαλε τέλος στην κυριαρχία του Ολυμπιακού και οι οπαδοί του δεν...κρατιούνται! Παρότι η αποστολή της ομάδας αναμενόταν σε...προχωρημένη ώρα, στο ΟΑΚΑ είχαν μαζευτεί τα μεσάνυχτα πάνω από 10.000 για να πανηγυρίσουν τον μοναδικό φετινό πρωτάθλημα σε ομαδικό άθλημα.

Τι κι αν η αποστολή του νέου Πρωταθλητή Ελλάδας Παναθηναϊκού αναμενόταν να φτάσει στο ΟΑΚΑ μετά τα μεσάνυχτα, εκατοντάδες οπαδοί των “πράσινων” άρχισαν να κατευθύνονται στο γήπεδο της ομάδας τους στο Μαρούσι με το που ολοκληρώθηκε ο 5ος Τελικός της σειράς στο ΣΕΦ. Με αποτέλεσμα όσο περνούσε η ώρα ο κόσμος να αυξάνεται και να υπολογίζεται πάνω από 10 κοντά στις 12.000.

Ο ενθουσιασμός του κόσμου κτύπησε ...κόκκινο, με τα συνθήματα να δίνουν και να παίρνουν. Με τους φίλους του Παναθηναϊκού να περιμένουν πως και πως αυτό τον τίτλο από την μπασκετική ομάδα αφού είναι και το μοναδικό πρωτάθλημα για τον σύλλογο σε ομαδικό επίπεδο την σεζόν 2016-17.

 

 

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!