Μηδέν διάθεση από τους "πράσινους" και μηδέν εις το πηλίκο...

Ο Παναθηναϊκός υπέστη δεύτερη ρωσική ήττα στο ΟΑΚΑ, γιατί δεν έπαιξε άμυνα, και το -10 από την ΤΣΣΚΑ τον κολακεύει. Αρχισκόρερ των "πρασίνων" ο Ρίβερς, έδωσε λύσεις ο... Καλαϊτζάκης.

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δεν είναι η ήττα, η πολύ μεγάλη μέχρι το 35ο λεπτό διαφορά στο σκορ ή η πενιχρή επιθετική συγκομιδή. Αυτό που προβλημάτισε τον Τσάβι Πασκουάλ και όσους είδαν τον Παναθηναϊκό να χάνει 68-58 από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ ήταν η έλλειψη διάθεσης από τους παίκτες των "πράσινων".

Ναι μεν ο Παναθηναϊκός είχε τις γνωστές απουσίες των Καλάθη, Παππά και Αντετοκούνμπο που είδαν το ματς από την άκρη του πάγκου με πολιτική περιβολή, αλλά και τον τραυματία Λεκαβίτσιους. Ωστόσο και η ΤΣΣΚΑ έπαιξε δίχως τους δύο ηγέτες της Ντε Κολό και Ροντρίγκεθ, συν όλους τους διεθνείς Ρώσους (Φριτζόν, Κουρμπάνοφ, Βοροντσέβιτς, αδερφοί Κουλάγκιν) που την ίδια ώρα ολοκλήρωναν την αποστολή τους στον μικρό τελικό του Ευρωμπάσκετ στην Κωνσταντινούπολη.

Μοιραία ο Παναθηναϊκός προβλημάτισε κυρίως αμυντικά, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όταν και δέχθηκε 45 πόντους μαρκάροντας με τα... μάτια. Η ΤΣΣΚΑ έκανε ό,τι ήθελε στο παρκέ, με 17-2 σερί στη 2η περίοδο μετέτρεψε το 25-21 σε 42-23. Την ίδια ώρα που ο Παναθηναϊκός ήταν ακίνδυνος στη ρακέτα.

Η κατάσταση άλλαξε αρκετά στην τρίτη περίοδο, όταν έσφιξε η άμυνα (οι "πράσινοι" δέχθηκαν μόνο 12 πόντους σε αυτό το δεκάλεπτο), όμως η ΤΣΣΚΑ και πάλι βρήκε τρόπους να ξεφύγει με 67-49 στο 35', όταν και... κατέβασε τους διακόπτες επιτρέποντας στον Παναθηναϊκό να μειώσει στους οκτώ.

Παναθηναϊκός: Σίνγκλετον 4, Ρίβερς 15, Μποχωρίδης 2, Ντένμον 8, Γκιστ 10, Βουγιούκας, Καλαϊτζάκης 9, Γκάμπριελ 1, Όγκαστ 6, Λοτζέσκι 5, Παπαντωνίου, Μήτογλου

ΤΣΣΚΑ: Γκαβρίλοφ 4, Κατσίβελης 4, Βεστερμάν 12, Μαλέικο, Κορόμπκοφ 1, Κλάιμπερν 7, Χίγκινς 9, Αστάπκοβιτς 5, Χριάπα 7, Χάινς 17, Χάντερ 2, Μακίεφ

News 24/7

24MEDIA NETWORK