Απάντηση Γιαννακόπουλου: "Απεθυνόμουν σ' αυτούς που με έβριζαν"

Ούτε μία ώρα δεν πέρασε από την σκληρή ανακοίνωση των αδερφών Αγγελόπουλου κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και ήρθε η εξίσου δυναμική απάντησή του.

Συμπληρώθηκαν σχεδόν δύο 24ωρα από τον πέμπτο τελικό της Stoiximan.gr Basket League που έκρινε τον πρωταθλητή και όλα δείχνουν πως ήρθε η ώρα για το... τρίτο ημίχρονο με πρωταγωνιστές τους διοικητικούς ηγέτες των δύο "αιωνίων".

Η αρχή έγινε από τους αδερφούς Αγγελόπουλους που με γραπτή δήλωσή τους μεταξύ άλλων καυτηρίασαν τη συμπεριφορά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου κατά τη διάρκεια του τελικού, με τον ισχυρό άνδρα της πράσινης ΚΑΕ να απαντάει με επιθετικό ύφος πριν καν περάσει μία ώρα:

"Κάποια στιγμή θα πρέπει οι κύριοι Αγγελόπουλοι να μάθουν πως στον αθλητισμό υπάρχει και η ήττα. Μετά από τόσες που έχουν υποστεί θα περίμενα ότι θα είχαν μάθει, αλλά δυστυχώς φαίνεται πως δεν θα μάθουν ποτέ.

Τη διαφορά διαχείρισης και της διοίκησης των δυο ομάδων στην ήττα καθώς και των φιλάθλων των δυο ομάδων, την έχουμε ζήσει πολλάκις τα τελευταία χρόνια και η όποια προσπάθεια διαστρέβλωσης της αλήθειας πέφτει στο κενό.

Πλέον και οι τυφλοί είδαν. Όσον αφορά στα ψέματά τους, ότι δηλαδή επιτέθηκα λεκτικά στους διαιτητές, ξέρουν πολύ καλά σε ποιους απευθυνόμουν.

Απευθυνόμουν σε οπαδούς του Ολυμπιακού που φορώντας επίσημα καρτελάκια σεκιούριτι της ΚΑΕ ΟΣΦΠ είχαν έρθει προ ολίγων λεπτών στα δύο μέτρα από εμένα και έβριζαν την οικογένειά μου. Δεν θέλω να πιστέψω ότι τους είχαν στείλει εκείνοι...", ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!